Tänä vuonna meidän Tending-leiri kutistui kaksi tuntiseksi vierailuksi ja sekin lähinnä agilitykentän laidalla. Viski pääsi siis Katin kanssa kiiteleen. Aikamoiset treenit olivatkin, Kati oli Oreniuksen Annan hyvässä opastuksessa ja siinä joutui sekä Kati että Viski (ja Into, joka oli vielä samassa ryhmässä!!!) tekemään töitä ihan huolella. Viski oli treenien jälkeen aika tönkkönä... Punkalaitumen pehmeä hiekka-alusta tuntui jumittavan Viskin kyllä kunnolla, onneksi loimi, lenkitys ja lepo näytti illan mittaan tehneen tehtävänsä :-).

Treenit menivät oikeastaan ihan hyvin, Viski oli suhteellisen pätevä. Muutamia ongelma kohtia toki oli ja isoin näistä oli treenien loppuun osunut takaaleikkaus. Tai aiottu sellainen.. Viski ei suostunut sitten millään takaaleikkaukseen, sitä hinkattiin ja hinkattiin ja aina yhtä kökkö suoritus. Lopulta Viski lähti kentältäkin jo vesikipollensa juomaan ja muutenkin vähän sennäköisenä, että "v..tu pitäkää takaaleikkauksenne" .. Käsittämättömän vaikea asia..

Oli kiva edes piipahtaa leirillä. Pakko tunnustaa, että yhtään ei tullut haikea fiilis jättää leiri noin vähäiseksi, jotenkin vain ei tuo motivaatio niin huipussaan että olisi (agirodun jälkeen vielä...) jaksanut neljä päivää treenata putkeen. Ehkä ensi vuonna :-o.

Ja huomennahan meidän poika pääsee ripille!! Ohhoh, niin se aika taaas vierähtää.