Aamutuimaan käväistiin agiliitelemässä. Harmillisesti puomi oli käyttökiellossa, joten sen kontakteja ei päästy treenaan. A.ta ja keinua pääsin ottamaan, ja ekalla kerralla A.lle vauhdikkaasti tullessa tuo rontti jälleen kerran karkas!! Ei muutakuin show pystyyn ja äärimmäisen "vihaisena" raivosin koiralle ja palautin kontaktipinnalle. Tämän jälkeen mentiinkin taas hyvin hyvin maltillisesti, jopa liiankin hitaasti, kontaktit niin a.lla kuin keinulla. Toivottavasti osasin palkita Viskin riittävän hyvin oikeista suorituksista, että ymmärtää mitä siltä nyt kaipaan. Sinänsä jännä tuo kontaktien karkailu, mistä se on nyt sen oppinut? No, toivottavasti oppii poiskin.

Otettiin myös takaaleikkauksia ja tietysti keppejä. Mä olen takaaleikkauksissa H U O N O, mutta pientä parantumista on havaittavissa nyt kun niitä vaan on treenannut. Aikoinaanhan en halunnut edes treenata niitä, kun aina epäonnistuivat :-p.

Viski kävi myös rokotuksilla, painoa lähes 24 kg! Eläinlääkäriin tuli eräs nuori nainen terrierinsä kanssa. Koira oli syönyt Tohlopissa maasta jotain ja aihetta oli pelästyä, että kyseessä olisi rotanmyrkytetty namipala!! Tohlopissa kuulema on löytynyt rotanmyrkkyä ihan "riittämiin". Toivotaan, että tässä tapauksessa selvittiin pelkällä säikähdyksellä!