Aivan mahtavaa oli olla MM-kisakatsomossa!! Oli ihan superhieno viikonloppu, jonka tietysti kruunasi Yokon aivan upea pronssi upeilla suorituksilla (no, okei, samalla voi tietysti todeta, että pettymys Zenin hylkyyn oli suuri, katsokaa itse ) ! Joka tapauksessa aivan mahtavaa kokea MM-mitali ihan noin oikeasti livenä :-).

Oli käsittämätöntä kuinka upeita suorituksia oli pilvin pimein. Huippukoirat ohjautui niin takaa, edestä kuin sivustakin, ne oli teknisesti törkeän taitavia ja ohjaajat ihan älyttömän vikkeliä, ketteriä ja elastisia (ja lisäksi löysät ranteet). Yhtäkkiä tulikin sellainen fiilis, että suomalaiset koirat eivät ehkä olekkaan enään ns. maailman kärkikoirakkoja vaan sitä osaamista todellakin on myös muualla maailmalla ihan roppa kaupalla. Varsinkin sunnuntaina nähtiin muutama ihan älyttömän hieno herkkupala, jossa näytettiin mitä tarkoittaa, kun agilitykoira on teknisesti taitava ja kuuliainen... Ja henkeä salpaavia olivat myös jenkkikoirien kontaktit - huhhhuh. Melkin tuntuu siltä, että kyse alkaa olla huipulla jo ihan oikeasti lähes ammattimaisesta urheilusta, ei kukaan tavallinen pulliainen kerta pari viikkoon treenitahdilla tuolle tasolle pääse.

Nyt pitäisi painaa mieleen ne harjoitusideat mitä itselle tuolta tuli, jonka avulla voisi _hieman_ parantaa meidän omaa agiliitotekemistämme. No, radat näkyivät olevan netissäkin, joten sieltähän niitä voi sitten muistinvirkistämiseksi katsoa.

Mahtava viikonloppu - kiitos matkaseuralaisille!