Päivällä köpöttelin metsään pikku lenkille. Taskussa oli kuivamuonanappuloita ja keksin ottaa Viskille tarkkuusetsinnän, sitä kun helppo treenata vähän liikuntavammaisenakin :-). Ja niin sitten vielä piti löytää esine... kas vain, onneksi metsä on täynnä kaikkea roskaa ja löysin pienen muovin palasen, joka kelpasi hyvin tarkoitukseensa. Tein ruudun ja laitoin esineen tarkoituksella ihan etureunaan siten, että Viski pongaisi sen mahdollisimman nopeasti, koska tässähän meillä on ollut pientä ongelmaa... Ja niin oli nytkin, Viski pongasi esineen jo oikeastaan ennen lähetystä, kävi nostamassa esineen, tiputti ja jatkoi etsimistä. Arrggh, että on ärsyttävä ongelma. Hetken etsittyään Viski jälleen palasi takaisin esineelle, nosti ja toi minulle...
Jostain syystä se ei vain voi uskoa, että noin helpolla löydetty esine olisi Se Oikea, vaan sen on käytävä tarkistamassa ruutu vielä varuiksi ..

Nyt en ole vielä ihan varma miten tuon asian korjaan. Saattaa olla, että päädyn siihen vaihtoehtoon, että heti esineen nostettuaan kehun Viskiä, jotta se oivaltaisi tuoda sen minulle. Toki tuossa on vaarana se, että jää kuuntelemaan minun reaktioitani ennenkuin tuo esineen minulle, mutta mutta... Täytynee myös ottaa ihan perusharjoituksia vaikka pihassa eli pelkkiä esineen nostoja ja sitä kautta vahvistaa sitä tuonnin merkitystä minulle. Muitakin ehdotuksia otetaan vastaan, jos tarjolla on hyviä korjausvinkkejä :-)

On muutoin ihan tolkuttoman kipeät kyljet, vatsa, selkä ja pakarat.. Luulisi että on tehnyt jotain muutakin tiukempaa treeniä kuin vain kävellyt muutaman hassun sata metriä ?! Ilmeisesti kävelyasento on tavallisesta poikkeava, kun joka paikka kipeytyy. Kaipa sitä vähän vielä jännittää vartalollaan eri tavalla kuin ihan normaalisti..