Kyllä on suomalainen toko-osaaminen huippuluokkaa !! Tästä jälleen kerran osoituksena PM-kisoissa murskavoitto joukkuekisassa ja kaikki henk.koht. mitalit Suomeen!! Kertakaikkisen uskomattoman hienoa työtä tuo joukkue kokonaisuudessaan on tehnyt! Harmi ettei voinut olla todistamassa paikan päällä tuota hienoa tapahtumaa. Ja vielä täytyy kyllä iso kiitos lähettää koirasport.com -sivustolle ja tulospalvelulle!! Kiitos!

Ja näköjään kuuluu agilitynkin saralta hyviä uutisia, kun Agilityliiton sivuille on tullut tieto, että makseille on tullut joukkuekultaa! Muutoin tuloksista ei oikein ota selvää, mutta ehkä nekin aikansa päivittyvät liiton sivuille. Aaah, ja samantein päivittyi tieto, että kaksoisvoitto makseista Suomeen - huippua Yoko ja JOuni sekä Zen ja Jaakko!!!! Mahtavaa!

Tulosseurannan ohella kävin tänään koirien kanssa pitkällä metsälenkillä. Otin siinä ohessa täysi mittaisen tiputetun, jossa Viski oli taas ihan pätevä. Tarkkuutta en sitten ottanut, kun tuota lunta on niin joka paikassa.. Hyvä syy ainakin, eikö :-)