Ja kunnon kinkun sulatusta olikin, kun kavuttiin pitkin Nokian radan kallioita , huhhuh, ei ole vanhan puuhaa :-O.

Viskille nenän avaus, luonnollisesti. Sen jälkeen aloitus oikea etukulma, jossa suora palkka. Sen jälkeen vietiin maalimies seuraavalle piilopaikalle yhdessä ja tämän jälkeen me Viskin kanssa siirryttiin keskilinjalle ja maalimies "salaa" tuona aikana piilolta aluetta eteenpäin n. 20m. Ja tähän ilmaisu, vähän aikaa Viski oli pyörinyt maalimiehen ympäri kunnes oli malttanut tehdä ilmaisun. Sitten palkkaushommien jälkeen siirryttiin takas etukulmaan, nyt tietysti vasempaan. Lähetys ylös kallioille, jossa etukulmassa suora palkka. Ja taas vietiin äijä seuraavalle piilolle ja kun me mentiin keskilinjalle niin äijä siirtyi aluetta eteenpäin. Ja tähänkin ilmaisu. Näytöllä kivuttiin jyrkähkön kallion päälle ja Viski joutui odottelemaan kun minä läski könysin mäkeä ylöspäin, hyvin Viski jatkoi näytöllä matkaa heti kun liina löystyi sen verran, että pystyi jatkamaan. Sitten palkkaukset ja keskilinjalle paluu ja oikealle tyhjä pisto, joka meni ihan v**ksi, minä lähetin ihan väärästä kohtaa (aivan liian paljon jäi aluetta katsomatta) ja Viski porhalsi suoraan sinne vanhalle piilolle ... arggh. No, uusinta tyhjä pisto tuohon kohtaan onnistui sitten jo malli kelpoisesti. Vielä lopuksi vasemalle suora palkka äijä.

Ihan hyvä treeni, Viski oli jälleen juuri sillä meiningillä matkassa kuin pitkääkin - jess, on kiva treenata, kun Viskikin oikeasti yrittää "täysillä" ! Olisi mukava tietää mitkä kaikki asiat ovat olleet niitä suurimpia merkitykseltään, että ollaan saatu Viskin motivaatio nousemaan noin hyvin - oikeastaan koko tämä vuosi ollaan oltu hyvällä mallilla tuon motivaation kanssa, välillä toki on ollut enemmän kierroksia ja sitten taas vähemmän, mutta sellaisia tosi heikkoja treenejä ei tuon asian osalta ole ollut kyllä aikoihin - kop kop.  Nyt en ensi kerralla tee noita "vietyjä äijiä", koska se aiiheutti nyt tuollaisen virheen tyhjälle - toki on jälkeen päin helppo sanoa ettei ollut järkevää tehdä tuohon treeniin tyhjää, mutta ... no, elämä on :-p.

Hakuilujen jälkeen otettiin pikaisesti kentällä ampumiset. Viski suoritti paikalla oloa sillä välin, kun Into ja Veikka puuhasteli kentällä ampumisten ajan. Viski yritti pari kertaa kuikuilla Inton suuntaan ja nosti siis pään ylös paikalla olossa - mrrrr ja mrr.. Täytyypä taas alkaa muistutella paikalla oloa suuremman häiriönkin alla.

Ja taas noin muutoin on se aika vuodesta, kun mulla menee hermot.. Uuden Vuoden paukuttelua ulkona kuuluun nyt jo ja Kiitoshan pelkää sitä kuollaksensa, eikä todellakaan Viskikään siitä nauti - kaikkea muuta. Että mä inhoan tätä Uuden Vuoden "juhlintaa", ensi vuonna taidetaan tähän aikaan olla ihan jossain muualla, vaikka Thaimaassa tai Malesiassa.... Teemuakin uhkailin paukuttelusta. että poltan jokaisen hankkimansa raketin, jos vain kehtaakin suunnitella ampuvansa niitä ennen aattoiltaa ja klo 18 !!