Huhh, olihan Muonioissa kylmä. Tuotiin ilmeisesti sinne pakkanen tullessamme sillä koko edellinen viikko Muoniossa oli poikkeuksellisen lämmintä, koko ajan nollan tuntumassa. Ja kun me saavuttiin paikalle niin seuraavana aamuna mittari näytti jo -20 astetta ja samana iltana -28!! Vähän meni suunnitelmat plörinäksi, kun oli koiratkin mukana.. Eli niin me sitten ajeltiin päivää aikaisemmin takaisin kotiin kuin oli alkujaan tarkoitus. Mutta on tuolla pohjoisessa kaunista!! Aivan mahtavan puhdas luonto ja hohtavan valkeat hanget .. kirkas tähtitaivas .. aahh! Kyllä siellä sielu lepää!

Siskon mökki on poronhoitoalueella ja tästä syystä lähimainkaan ei saanut raketteja paukutella (tämä on paikallisten poromiesten puhetta, jota tietysti noudatetaan!) ja mikäs sen ihanampaa! Keskiyöllä Muonion keskustan suunnasta näkyi jokuisia raketteja taivaalla, mutta ihanan rauhallista uuden vuoden viettoa. Koirienkaan ei tarvinnut paukutteluja tänä vuonna pelätä. Tosin Kiitokselle tämä vuosi onkin ollut kaikista vuosista helpoin, jo kotona huomasin ettei Kii reagoinut raketteihin kovinkaan pahasti - joko se on tullut kuuroksi tai tottunut paukkuihin?? Ehkä toi ensimmäinen vaihtoehto on todennäköisempi...

Niin, tietenkin Hyvää ja Menestyksekästä Uutta Vuotta kaikille!
Mitähän sitä tuleva vuosi tuo tullessaan ... lupauksia en perinteisesti tehnyt, koska en niitä kuitenkaan pitäisi :-o. Muutenkaan en jaksa kauheasti miettiä tulevaisuutta etukäteen, menen enemmän sillä ajatuksella, että se otetaan vastaan mitä tulee :-).