... ja ihan hanurista!! Jos juuri viimeksi pääsin kehumasta, että Viskin hakuilut ovat sujuneet jo tosi pitkään tosi kivasti niin nyt tultiin sitten ryminällä takaisin alkupisteeseen.. Päästiin vierailemaan yhteen hakuporukkaan ja maasto oli hieman hankalakulkuinen ja meille ihan uusi, mutta ei näilläkään asioilla pitäisi olla mitään merkitystä tuon kokemuksen omaavalle koiralle. Jo nenänavaus (joka oli vielä kaiken lisäksi Kati!) lähti ihan reisille, Viski juoksi ohi ja edes sun takas ihan niinkuin ei olisi mitään maalimiestä koskaan etsinytkään. Jos olisin ollut viisas (huom! paino sanalla JOS) niin olisin tuossa kohden jo havainnut, että nyt on jotain outoa ilmassa ja muuttanut treenisuunnitelman siten, että motivaatioon olisi kiinnitetty vaikka väkisin huomiota. Mutta ei niin ei. Oikeastaan vissiin kaikilla viidellä lähetyksellä Viskin jouduin laittamaan uudelleen pistolle, kun tuli tyhjänä takaisin (no onneksi tyhjänä eikä rullan kanssa!) sillä ilmeellä että " ei tuolla kyllä ketään ollut", eli tyypillinen maalimiesmotivaatiopulan oire!! Huohh!! Onneksi edes yksi asia onnistui hyvin ja se oli yhden maalimiehen ilmaisu ja näyttö :-O. 

Mietin, että mitä ihmettä oikein saattoi tapahtua. Ainoa "syy" löytyy nyt siitä, että Viski oli eka koira radalla ja tallaamassa aluetta oli tervunarttu. Viski mitä ilmeisemmin keski itsellensä paremman etsittävän kuin maalimiehen ja todennäköisesti oli tuosta ihanasta naisesta enemmän kiinnostunut kuin oikeasta tehtävästään!! Että VOI OLLA raivostuttavaa tuollainen käytös. En tiedä johtuiko tuosta, mutta mitään muutakaan loogista en kyllä keksinyt ja varsinkin kun oireet alkoivat heti tuossa nenänavauksessa jo. Hohhhohijaa... Ehkäpä otamme nyt omissa treeneissä taas käyttöön tallauksessa koiran, ei olla pitkään aikaan pidetty mukana.. ja mielellään vielä narttukoira, kiitos!!!

 

Ja tämä vuodatuskin tuntuu olevan ihan hanurista uudistuksen jälkeen. Hidas ja tökkivä,Viskin kuvakin on singahtanut jonnekin reunaan ja mainoksia etusivulla.. plääh. Kivaa loppiaista sullekin :-/