Tätä viikkoa vietetään lomaillen - tai mitä minä monikossa puhun, kun vain minä lomailen :-). Mikäs sen mukavampaa... Ohjelmaa ei ole tiedossa, mutta vähän Jounin paperihommia pitäisi tehdä ja piiiitkiä metsälenkkejä koirien kanssa. Siinähän sitä kerrakseen. Tänään kävin myös Peppiä ja Ninaa moikkaamassa, Ninallahan on laskettu aika muutaman viikon päästä! Jännää.

Eilen otin Viskin kanssa pellolla kauempaa tai oikeastaan TOSI kaukaa tolpan kiertoja. MEinas vanha paimennuksessakin näkynyt oire alkaa pukata esiin, eli pitkältä matkalta ei kierron puolet oikein meinaa pysyä hallussa ja Viski meinaa tehdä "leikkauksen" ja vaihtaa ennen tolpan kiertoa suunnan toiseksi mitä kierrolle näytin. Tästä en oikein pitänyt ja sitä sitten hinkattiin, että osasi mennä just eikä melkein oikealta puolelta kierrot :-o. Jouduin sen verran kyllä helpottamaan, että vähän lähemmäksi tultiin tolppaa, että sain varmuudella suunnan pysymään oikeana.

Tänään ennen päivälenkkiä otettiin liikkeestä istumisia sarja ja tarkoituksena vain saada niistä entistä nopeampia. Kyllähän ne edelleenkin nopeampia voisivat olla, mutta ihan hyvin teki nytkin. Tässähän alkaa olla kevättä rinnassa, vielä kun pk-koekalenteri ilmeistyisi ...

Teemu on ollut tänään masentunut ja suruissaan, eikä syyttä. Koululle oli aamulla kantautunut suruviesti, joka kertoi erään Teemun koulukavereista menehtyneen viime yönä äkilliseen sydänkohtaukseen. Todella surullista ja melkoinen vääryys kuolla vasta 15-vuotiaana. Mutta eipä tuo elämä aina katso mikä on oikein ja väärin.