Satuinpa koneelle ja Tommin agipalstalle juuri kreivin aikaan! Nimittäin joku ystävällinen oli palstalle laittanut tiedon, että Cruftsissa Sini ja Sonic esiintyy juuri samaisella hetkellä. Niinpä ehdin näkemään heidän huikean hienon suorituksen lähes livenä CruftsTV.stä (mainio lisäpalvelu!!!) :-). Heidän tanssinsa on liikuttavan upea, kertakaikkisen taitava esitys, jota katselin tippa linssissä! Sijoituskin oli hienosti viides (?), ilmeisesti haukkumisesta lähti rutkasti pisteitä (?? sanoo hän, joka ei tiedä asiasta mitään). Tuossa näytettiin myös muiden esityksistä pikku pätkiä, on tuokin lajina vain todella vaativa. Koirien temppu määrät ovat huikeita ja mikä hienointa ne tehdään iloisesti ja vauhdilla. Vaativa laji ja mukavaa, että tuokin laji saa vuosi vuodelta näkyvyyttä enemmän ja enemmän!

Taisin jäädä nyt CruftsTV.hen koukkuun, siellähän näytetään myös agilitya, flyballia, tottelevaisuutta ja vaikka mitä näytöksiä....... Harmillisesti missasin maxien agi-radat, nyt alkaa minien joukkuerata. Olen muutoin ennenkin tuuminut, että pitäisikö joskus tuonne Cruftsiin lähteä ihmettelemään - oliskos matkaseuraa tarjolla vaikka ensi vuodeksi :-)?

Viski onkin nyt pari päivää jumppaillut fyssarin ohjeiden mukaisesti. Vähän se on ollut uusista ihmeellisistä liikkeistä hämillään, mutta kilttinä koirana tehnyt suostuvaisesti kaiken mitä olen pyytänyt :-). Tänään käveltiin pellolla paksussa lumihangessa, rankkaa, mutta teki hyvää vissiin kaikille.