Tämän päivän agikisat Hämeenkyrössä ei mennyt ihan niinkuin salaa kuvittelin.. Eka rata, Jalosen Karin piirtelemä, oli vielä ihan kivan tuntuista ja mukavaa menoa, mutta sieltäkin tuli kaksi rimaa alas :-((. Varsinkin eka riman tiputus oli tyhmä virhe sekä minulta että koiralta. Tultiin melko kovalla vauhdilla hypyn kautta putkeen ja mulla vähän kiirus putken toiseen päähän ottamaan koiraa vastaan ja niinhän siinä kiireessä tuo rima tippui... kettu. Toinen rima tippui takaaleikkauksessa, jota en olisi uskaltanut tehdä, jos alla olisi ollut nolla. Mutta muutoin toi rata tuntui taas kepeältä menolta.

Toinen rata oli Wyffen suunnittelema, sekin ihan helpohko, kuten myös Jalosen rata oli ! Mutta paskat... jotenkin tämä toka rata lähti heti vaikeammin liikkeelle - en tiedä miksi, mutta meno tuntui enemmän väkisin väännöltä kuin rennolta ja kivalta menolta. Tältä radalta tuli sitten hylly väärään päähän putkea ja joku rimakin kyllä lensi. Ainoa hyvä puoli tällä radalla oli se, että saatiin rauhallinen hyvä puomin kontakti, josta Viski lähti vasta ilman lupaa - hylky oli jo alla.

Mitähän tästä päivästä nyt sitten oppis.. Hyvää oli kepit, jota en enää kisoissa ajattele=pelkää ollenkaan, niinkuin joskus aiemmin. Kontaktit mentiin alas asti, mutta taaskin lähti aavistuksen ennen lupaa liikenteeseen, paitsi keinulta. Huonoa oli rimojen tiputtelut, PITÄISI pystyä kummankin tekemään tuo rima asia jo paremmin kuin ennen, mutta ähhhh...ei se vaan mene niinkuin luulisi.