Aamupäivällä kävin taas kevyellä pyörälenkillä Vipsun kanssa. meininki oli ihan sama kuin viimeksi, ravilla menee hyvin, laukalle vaihto on hankalampaa ja laukalla vasen takajalka ei pelitä kunnolla. Tänään kylläkin pystyi jo pidempään askeleeseen, mutta takajalka kiertää edelleen ulos. Huomenna aamusta sain onneksi hierojalle ajan, tai siis hän tulee meille kotiin hieromaan.

 

Iltapäivällä porhallettiin piiiiitkästä aikaa yhteistokotreeneihin. Olikin kivaa, kun koiria oli useampi paikalla! Annen sir William on kyllä ihan superhieno otus! Annella on käsittämätön taito hyppysissään, kun saa aina koiristaan niin aktiivisia, nopeita ja iloisesti, mutta tosissaan tekeviä - ei taida pahemmin olla rottinkia tai raippaa käytetty :-). Viski otti ekaksi ryhmäpaikallaolot. Istumisessa oli tosi levoton ja vähän sen näköinen, että pitäskö mennä maihin kaiken varalta. Olin itse näkyvillä, kun yritin varmistella ettei pääsisi maihin. Voi olla, että varmistelullani sain aikaan entistä epävarmemman istumisen...no, istui joka tapauksessa :-O. Paikalla makuu olikin sitten jo taas ihan hyvä suoritus. Yksilöliikkeissä otin seuraamista. Ei edistänyt niin pahasti kuin välillä tekee, perusasennot taas tosi hitaita (pitäisi varmaan ottaa kuurina ja palkata paljon pelkästä perusasennosta...). Lisäksi otettiin henkilöryhmää ja myös niiden tekemää häiriötä. Otin myös luoksetulon siten, että Kati piti kiinni. Noilla saa kyllä Viskiin hyvin vauhtia, palkkaus tulikin sitten jalkojen välistä, kun olen tätä vähän pihassa harjoitellut ja nyt uskalsin jo vauhdista kokeilla :-p. Sitten otettiin myös ruutua, jossa Vipsu oli vähän pihalla - ihme.. Anne vei ruutuun pallonkin, mutta ei Viski sitä palloa tajunnut... Tollo! Meni kyllä hyvin ruutuun, mutta ei tajunnut sitä palloa, kyttäs vaan, että mitä pitää tehdä... Otin pariin kertaan uudelleenkin niin, että vietiin pallo yhdessäkin, siltikin se kaarsi vaan ruudun vasempaan laitaan etumerkin taakse... Hassu. Saattoi olla, että pitkän treenitauon lisäksi Viskiä sekoitti ruudun hienot punaiset nauhat. Viskillähän ei nauhojen kanssa ole juurikaan treenattu, kisattu kylläkin pari kertaa :-). Lopuksi vielä tunnari, ehkä n. vuoden tauon jälkeen... En ottanut liikkeenohjaajan käskytyksiä enkä käännöstä. Viski, ihme kyllä, haisteli hienosti kapulat läpi ja pongas hyvin omansa, luovutusasento oli kyllä inasen vino ja luovutus vähän löysä, mutta noin muutoin yllättävänkin hyvä suoritus.

Intoliini tuli meille tänään hoitoon. Katin perhe lähtee lomailemaan Pohjoiseen ja Into pääsi lomailemaan meille :-). Kiitos oli onneksi edelleenkin sitä mieltä, että mitään Intoa ei olekkaan olemassa, joten lenkit voidaan ihan huoletta taas tehdä koko kolmikko yhdessä. Onneksi Into on meillä kuitenkin ollut sen verran "paljon", että Kiitoksen mielestä se on ihan ok koira, kunhan pysyttelee kuitenkin siististi ja erossa Hänen Suuresta Ylpeydestään. Ja Inton mielestä tämä käytäntö sopii mainiosti myös hänelle.