Perjantaina lähdettiin kohti Mikkeliä ja hakuleiriä. Olikin melkoisen rankka leiri, sillä koiria oli koulutettavakseni ilmoittautunut 10 kpl (onneksi yksi joutui jäämään pois :-p), ja lisäksi tietysti Viski tuohon kaupan päälle. Lauantaina oltiin metsässä kevyet 11 tuntia. Pohjoistuuli oli jäätävän kylmä vaikka onneksi aurinko paistoikin, ainakin paikoitellen. Sunnuntaina viihdyttiin samoissa merkeissä vielä reilut 9 tuntia, joten ei ihme, että nyt on jalat aivan katki poikki ja muutenkin varsin väsynyt olo, sanoisko että takki tyhjä.

Viski treenasi molempina päivinä. Lähinnä suoria palkkoja, mutta mukaan mahtui viikonlopun aikana parit ilmaisut ja tyhjätkin pistot niin ja tyhjiä piilojakin tarkisteltiin. Viski oli eri pätevä, leikki hyvin maalimiesten kanssa ja vauhtia oli pistoilla hyvin ja suunnat oikeat. Talven tauon jäljiltä näyttäs siltä, että näiden parin käydyn leirin jäljiltä voisi sanoa, ettei Viskin hakutaidot mihinkään ole kadonneet. Ihan hyvillä mielin tässä nyt voi ainakin tuohon EK-koekalenteriin paneutua tuon osalta :-).

Lauantaina ja sunnuntaina illalla vielä hieroin kevyesti Viskin takaosan. Taas oli lihaksisto kireän tuntunen hakutreenien ja pitkän autossa olon (ja varmasti tiesi että hakumetsässä ollaan...) olon jäljiltä. Tänään onneksi Tiina tulee Viskin hieromaan.