Torstaina koin jotain hyvin erilaista ja ihmeellistä.. Olin mukana kuumailmapallolennolla!! Vau. Oli aika huikea tunne liidellä Tampereen yllä 1400 metrin korkeudessa. Pelotti, jännitti ja samalla oli tosi hienoa :-). Kuvia tuli otettua valitettavasti vain kommarin melko pask...lla kameralla, mutta toivotaan, että jollain muulla mukana olleella olisi paremmin onnistuneita kuvia. Hieno kokemus - suosittelen ehdottomasti, jos mahdollisuus tarjoutuu!!

Tänään lähdin Viskin kanssa hengailemaan kentän reunalle Hannan innoittamana. Minä katselin Huin ja Ipan treenit kentän laidalta ja Viski autosta. Lopuksi Viskikin pääsi kentälle, mutta oli aika vaikeaa pitää sitä rauhassa siellä, vaikka olikin hihnassa. Mutta tulipa nyt vähän edes autoiltua. Ihan illalla kävin lähinaapurissa kurkistamassa iiiiiihaaanaaa ruskeata dobberin narttupentua!! Voi että se oli söpö ja ihana ja suloinen :-). Ja voiiihh..tuoksui ihan pennulle :-)).

Ainiin ihan pakko vielä kertoa.. on tää Nokia ihme paikka. Milloin ollaan minkäkin uutisen kanssa otsikoissa ja tänään taas... Koululta tuli poliisin toiveesta seuraava tieto "

Poliisi vetoaa vanhempiin, jotta pitäisitte nuorenne perjantaina 24.4. klo 16 alkaen ja koko illan tiiviisti kotona. On epäilyksiä uudesta joukkotappelusta Nokialla. Poliisilla on omat turvatoimet Nokialla käytössä. Huhupuheita kulkee myös lauantaiksi 25.4. suunnitellusta tappelusta, joten vanhempien on hyvä pitää nuoret valvonnassaan koko viikonlopun." Että huoh.... tämä liittyy muutamia päiviä sitten tapahtuneeseen joukkotappeluun, jossa oli nokialaisia ja ulkopaikkakuntalaisia nuoria. Siinä tappelussa oli kait mukana ollut jo kättäkin pidempää ja nyt sitten kekkerit on ollut tarkoitus uusia. Voi ihme sentään. Kaikkea sitä tapahtuu. No, meidän poika - yllätys yllätys - on noudattanut visusti poliisin käskyä ja pysynyt neljän seinän sisällä! Pari tuntia sitten ajoin Nokian keskustan läpi ja kyllä siellä nuorisoa oli pilvin pimein kaljalootien ja reppujensa kanssa... jotenkin surullista. Vaikka kaipa meillä jokaisella on se oma nuoruus ihan hyvin muistissa..