Olipas kivaa katsella agilitykisoja Nokialla! Tuo laji on vain niin hauskaa ja ihanaa, että sitä jaksaa jopa kehän ulkopuolelta tujottaa tunnista toiseen. Hienoja ratoja tuli nähtyä roppa kaupalla, mutta yksi oli kyllä yli muiden... Mikon ja Skyn meno oli niiiiin hienoa ja ammattimaista, että olipa upeaa nähdä heidät täällä Pirkanmaalla ihan livenä! Ei epäilystäkään etteikö siinä ole maailmanmestaripari ainesta.

Viskikin oli turistina mukana - toki vain autossa :-o. Pääsipä se yhden kerran kävelylenkillekin... Noooh, agitunnelman Viski aisti erinomaisen hyvin, ainakin autossa melko kiihkeästä haukkumisesta päätellen ...

Tänään ollaan tehty muutama metsälenkki Vipsun kanssa. Se liikkuu kyllä hyvin (hihnalenkkejä edelleen), tänään en ole nähnyt jalkaakaan pompauttavan mielestäni kertaakaan. Päivällä laitoin myös viinipullon korkin palan sen terveen jalan anturan väliin, ja sen myötä se seisoi jopa niin, että laski painon sille kipeälle jalalle. Pitkää on tämä odottaminen ja jalan ainainen "kyttääminen" , vaikkei se mitään auta, mutta koko ajan sitä vaan tujottaa silmä kovana, että miten se liikkuu jne. Jos tässä nyt tällä vauhdilla liikunnan lisääminen sujuu niin kohtahan sitä voisi ajatella jotain tottistreenejäkin jo ihan "oikeasti". Haku- tai esineruutu hommiin en vielä uskalla, mutta onneksi jäljestämistä voisi taas kyllä jatkaa... Tuskin huomenna kuitenkaan, kun on niin kuuma - mukavampi ottaa aurinkoa pihassa ja vähän tehdä jotain pikku pihahommaa siinä samalla :-D. Viski on kyllä niin energiaa täynnä, että se alkaisi jo vähän tekemistä kaivatakkin.