Yksitoikkoinen tämä meidän treenauksemme.. taas jälkeä tänään.

Hanna teki meille reilun alokasluokan jäljen, seitsemän keppiä, janalta lähtö oikealle, kulmia, kaksi hiekkatien ylitystä ja tunnin vanha. Janalla otin taas lyhyeltä liinasta kiinni ja "tarkasti" käskyä heti peliin. Nyt Viski paineistui tästä ja alkoi etsiä jälkeä heti janan alkupäästä, mutta onneksi lähti jatkamaan itse matkaa. Jäljen kohdalla uusi "tarkasti" käsky, ja tietysti Viski oli jo matkalla vasempaan, kunnes uudelleen "tarrrkasti" ja kääntyi, haisteli ja lähti oikeaan suuntaan. No, jatketaan janan treenausta... Jäljellä vaikein kohta oli sellainen kuiva kangasaukea, jossa Viski seilasi jäljen päällä /sivussa ihan huolella. Näki, että sillä oli tosi paljon vaikeuksia pysyä jäljessä kiinni. Sama ilmiö kuin kalliolla ajettaessa. Hiekkatien ylitykset ja muut kulmat, paitsi tuolla kangasaukealla menivät hyvin. Yksi keppi jäi ilmeisesti tuolle aukealle, muut napsi nätisti. Ihan hyvä treeni.

Otin myös tarkkuusetsinnän. Esineeksi Tainan löydös, sellainen pieni punainen muovi"putki". Taina jemmasi esineen ruutuun, enkä tiennyt yhtään missä se oli. Hyvin Viski teki töitä ja löysi esineen, vähän tassulla kaapasi, kun esine oli hyvin jemmattu sammaleen alle eikä meinannut saada siitä otetta. Lopulta esine tulikin mulle tukun sammaletta mukana :-)

Kiitos kaikille seurasta!! Tämä taisikin olla viimeinen treeni sitten toukokuussa.. Me lähdetään ensi torstaina Kreetalle ja tuntuu siltä, että nämä päivät ennen lomaa ovat täynnä muuta puuhaa.. kuten vesiterapiaa, Ylökkin hallituksen kokousta jne..