Olin tänään Ikaalisissa Vatulan kentällä katselemassa tokokoetta. Sen jälkeen oli ihan pakko käydä tekemässä mahtaviin kangasmaastoihin jälki. Tai itseasiassa tein vain janatreeniä. Sellaisen kärrytien molemmin puolin yhteensä 5 janaa, kolme vasemmalle ja kaksi oikealle lähtöjä, jokaisen janan leikkauskohdan jälkeen n. 15-20 metriä oli keppi. Syvyydet vaihtelivat metristä n. 30 metriin. Janat eivät juurikaan vanhentuneet, eli tuoreeltaan mentiin.

Kaikki vasemmalle lähdöt olivat oikeastaan ihan hienoja ja kepitkin nousivat hyvin varmasti. Molemmat oikealle lähdöt menivät tosi rankasti takajäljeksi, molemmissa kääntyi lähes tiellä vasta itse pois (saattoi olla että kääntyminen johtui myös siitä, kun en seurannut janalta perässä -> onhan se selkeä signaali koiralle!) ja jatkoi sen jälkeen janatyöskentelyä ja ajoi hyvin kepille. Että treeniä treeniä...

Olipa kyllä upeat maastot tuolla Vatulan nurkilla! Saatiin hyvää ampumisharjoitusta myös, koska läheinen ampumarata piti melkoisen paukkeen .. onneksi ei Viskiä tuo haitannut.