Nohnih, nyt on viikon Kreetan Kalives loma takana ja aurinkoa on ainakin otettu :-). ONhan lomalla ihanaa, kun saa vain olla, mutta kyllä kotiinkin on ihana tulla. Laitan lomakuvia jossain kohden tännekin muutamia näkyviin ja facebookiin enemmän :-).

Kiitos tuhannesti Katille tai siis koko perhe Selkämaalle Viskin hyvästä hoidosta! On ihanaa, kun voi lomailla rauhassa eikä tarvitse murehtia missä ja miten koiria hoidetaan, kun tietää, että hyvässä hoidossa ne ovat!  Niin, siis Kiitoshan oli myös perinteisessä hoitopaikassaan eli siskollani, siellä hoito perustuu pääosin yltiöpäiseen ja typerään hemmotteluun, sylirapsutteluun ja liialliseen ruokintaan - kuten voimme myös siskon koirasta Kinasta päätellä.... No, Kiitos kyllä viihtyy hyvin Päivillä, yllätys yllätys :-).

Sen verran surullisia uutisia on jälleen koirarintamalta kuulunut, että oli ihan pakko halata ja antaa pusut koirille, kun ne näin ... ihan vain siitä syystä, että ovat olemassa juuri sellaisina kun ovat ja vain siksi, että ne ovat siinä ihan vieressä. Elämä ei aina ole niin reilua, kuten tiedämme :-(

Huominen päivä on minulla vielä lomaa.. Lomaa ja lomaa.. Pitäisi nimittäin siivota, kun kotona on tehty lomamme aikana lattiaremonttia ja pölyä on sitten ihan himpun verran joka paikassa ( kiitos Päivi, että jo suurimmat pyyhit pois...). Lisäksi pihaan on kasvanut melkoinen viidakko viikon aikana. Joten kyllähän hommaa piisaa.. Huomenna on myös Viskillä vesijumppa! Täytyy pyytää Elinaa vähän tsekkaamaan miltä polvi vaikuttaa.