Laitetaanpa sitten Peppi-siskonkin kuva ettei tule Pepille paha mieli :-). Vähän on mustasukkaisuutta kuitenkin ilmassa... 1241937800_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Meillä äitienpäiväsuunnitelmat meni vähän uusiksi. Piti lähteä ravintolaan Hilja-mummun ja Pentti-ukin kanssa, mutta Teemulle on noussut kuumetta eikä nyt lähdetä ilman Teemua. Mikähän kumma Teemua riivaa...Viikollahan käytiin uudelleen lääkärissä, kun pallean seutu oli usein kipeä ja ruoka juuttui "kiinni" palleaan. Diagnoosina oli suoliston/mahan ärtymystila ja siihen saatiin lääkkeet (ja energiajuomat, mehut, limpparit ja kahvi pois...). Maha onkin rauhoittunut ja siltä osin näyttäs suunta oikealta. Mutta nyt sitten tuo kuume :-(. Voihan olla, että kyse on ihan tavallisesta kuumeesta, mutta mielessä käy, että josko sittenkään ei ole.

Ja tietysti sitten vielä Viskikin on ollut vaisu. Tänä aamuna taas oli kyllä ihan iloinen ja pirteä, mutta eilen illalla toooosi vaisu. Se parempi takajalka tuntuu vaan kipeältä - en tiedä heijasteleeko selästä vai mistä, mutta joku siellä vaivaa. Lisäksi sekin vaikutti vähän flunssaiselta, ei kylläkään ole pärskinyt tai köhinyt, mutta seurataan nyt oisko vaikka paljon puhuttu nenäpunkki. Tänään oli tarkoitus mennä jäljestelemään, mutta se saa nyt jäädä väliin.