Hannan kanssa Karhen tien varressa vähän jälkihommia tekemässä. Viskille lyhyehkö jälki, vanhentui vain n.35 minsaa. Jana vasemmalle, ja Viski teki eilisen uusinnan eli takajälki oikeaan :-(((. Kääntyi vasta kun sanoin, että yritähän nyt vähän tarkemmin... Jos alkukesästä mentiin koko ajan jälki vasempaan niin nyt sitten käännetään se homma tonne oikeaan... huoh. Jäljestäminen oli selkästä nyt vauhdikkaampaa ja vähän rauhattomampaa, kun jälki vanhentui vain reilun puoli tuntia. Johonkin kolmoskeppikin jäi, keppejä oli vain neljä kaiken kaikkiaan. Kakkostakaan ei meinannut ensin nostaa, haisteli ja pyöri hetken, mutta sitten jatkoi matkaansa. Tästä huomautin ja tulihan se keppi sieltä. Hmmm...alkaakohan nyt jälki viemään mennessään ja kepit unohtuvat...

Ennen jälkeä tehtiin myös tarkkuusetsintä. Se oli helppo nakki ja 10 sentin kolikko nousi näpsäkästi. Jäljen jälkeen tehtiin vielä pudotettu. Hanna, Hui ja Vau kävivät minun kanssani tallomassa avoimen kisamatkan mittaisen pudotetun radan, Vau teki lähetyssuunnalta katsottuna juuri ennen esinettä kivan pissamiinan polulle :-O. Tyhmä minä, kun en jättänyt esinettä vasta tuon pisuliinikohdan jälkeen, kun melko varmasti tiesin sen aiheuttavan meille harmia. No, niinhän siinä kävi, Viski oli pysähtynyt nuolemaan pissoja ja sen jälkeen tietysti jo unohti mitä teki ja palasi tyhjänä minulle :-(. Tälläistä ei sitten olekkaan tapahtunut aikoihin aikoihin aikoihin... Toisella yrittämällä Viski olikin sitten juossut lujaa hanskalle ja vähintäänkin yhtä lujaa takaisin ja tämä siis oikein hyvä suoritus. Typerää, että tuollaiset pissamiinat häiritsevät noinkin kokenutta ja "vanhaa" koiraa, mutta valitettavasti Viski on Viski :-(.

Piipahdin myös Mutalan kentällä, jossa vähän sivulle siirtymisiä ja 2 kgn noutoa. Nouto ok, hyvin piti kapulaa vaikka eilen se kiloinen tuotti muka ongelmia... Sivulle siirtymiset jäävät tosi helposti vajaiksi, niitä täytyy nyt ottaa kuurina.