Tänään ollaankin oltu tosi reippaita. Ensin illalla ennen hakutreenejä Mustavuoren mäkeä ylös ja alas, vähän harjoiteltiin takapään lihaksistoa - Viskin siis Cool ... Sitten hakuileen. Pääsin vierailemaan pikkuisiin kolmen hengen treeneihin ja saatiinkin hyvät treenit nopsasti vietyä läpi - aluekin ihan uusi meille! Vipsulle nenän avaus ja sen jälkeen oikea etukulma suora palkka, vasen tyhjä, oikealle kiven koloon ilmaisu ja vasempaan suora palkka. Hyvin simppeli helppo treeni. Muuten jees ja liikkui kivasti, mutta tuo melko lähellä keskilinjaa oleva kiven kolo äijä meinas jäädä. Ensin teki etupuolelta tosi hienon piston ja tuli siis kiven etupuolelta pois - ajattelin että olisi saanut kauempaa siitä hajun :-(. Sitten otin uuden piston samalle puolella ja Vipsupa lähti kiven etupuolelta alueen sivureunalle ja teki kauuuniin laatikkopiston ja tuli kiven takapuolelta pois ... No, siinä kohden otettiin sitten suora palkka äijä toiselta puolelta... Palasin vielä sen jälkeen ottamaan tuon kivenkolo äijän ja nythän se löytyi, ilmaisussa Viski kiipesi kiven päälle (APUA!!) ennenkuin teki ilmaisun ja vein näytönkin sinne kiven päälle.. huhhuh. Onneksi ei tapahtunut mitään vahinkoja.... 

Motivaatiotreeniä voisi nyt pari kertaa ottaa, Viski on selkeästi vähän vielä "nukuksissa" tauon jälkeen - niinkuin monesti ennenkin, tauko ei ole koskaan tehnyt sille hyvää! Mutta ihan hyvältä tuo meno vaikuttaa ainankin etsintäkoetta silmällä pitäen.

Mulla vanhentui jäljen jana hakuilujen ajan. Joten n. 1,5 tuntia vanha ja vasemmalle lähtö janalta. Hyvin meni, paitsi pikkuisen ennen janan leikkauskohtaa otti hajun jäljestä ja meni janalta viistosti jäljelle, pisteitähän tuosta varmaankin kisoissa lähtisi... Mutta nyt on pääasia, että otti janan kuitenkin varmasti ja oikean suunnan. Jälkeä ei montaa metriä ollutkaan kunnes tuli keppi ja se loppuikin sit siihen.

Maastosta kirmasin vielä Pirkkahallille kokeilemaan tokoesteellä hyppynoudon. Kentällä oli pari toopermannia, mutta saatiin kuitenkin heidän sekaan mennä ottamaan hyppy. Hyvin Viski hyppäsi n. 80 cm korkean hypyn ja teki siis siinä samalla hyppynoudon ihan jees. A-estettä en ottanut. Täytynee sekin uskaltaa ottaa ennen Harjavallan jälkikisaa...

Illan suussa koirat pääsi vielä siskolle mukaan, kun vietettiin siellä iltaa mökkinaapureiden kanssa. Viski nautti olostaan, kun mökkinaapurit jaksoi heitellä keppejä ja käpyjä :-). Viski teki myös iltalenkin uimalla. Joten eiköhän nyt uni maita!