Ennen hakutreenejä otin pudotetun selkeällä polkupohjalla. Nyt menikin oikein hyvin! Ainoastaan lähtöasento meinaa nyt jäädä Viskillä aina vajaaksi, siis ei istu sivulle vaan on puoliseisomisasennossa. Nytkin jouduin sille sanomaan, että istui perusasentoon ennen lähtöä. Mutta toi nyt on pieni murhe ja varmaankin saa jopa korjattuakin helposti - ehkä.

Sitten hakuilut. Nenänavaus (en vaan uskalla jättää pois). Vasempaan etukulmaan hienon hieno tyhjä, kulmassa oli myös käytetty umppari, joka toki ihan leväällään auki. Oikealle etukulmaan tyhjä, joka jäi melko piikiksi. Uusin tämän ja Viski lähtikin hienosti aluetta eteenpäin ja otti kakkospiilolla jo valmiina olleen ukon, hieno juttu. Sitten vasemmalle suora palkka, jota Viski joutui paikallistamaan hetken, kun oli sellaisessa kuusentaimen ryteikössä. OIkealle tyhjää pistoa jouduinkin sitten lähettämään kolme kertaa, ennenkuin Viski uskoi, että sinne ON mentävä. Tuuli kävi siltä puolen ja alueen tuota osaa ei oltu käytetty tallauksen jälkeen (löydettiin sieltä lintu, linnun pesä ja linnun munat, joten jätettiin rauhaan) ja Viski sen kyllä tasan tarkkaan omasta mielestään tiesi. Mutta pakko mikä pakko ja kolmannella saatiin aikaan jo pisto, jota voi tyhjäksi kutsua :-). Toiselle puolelle vielä hyvä löytö, jota joutui taas vähän paikallistamaan, kun ei ollutkaan maalimies ihan selkeällä paikalla piilossa vaan oli taas jemmaantunut sellaiseen pikku pusikkoon Hymy. Ihan jees reenit!

Ja SM-kisatkin alkavat muuttua pikku hiljaa konkreettisemmaksi, nyt on näköjään tullut osallistujamäärät jo seuran  nettisivuille Cool !