Illalla kiisin vielä metsälenkille myöhään ja otin mukaan esineitä sekä pudotetun hanskan. Pudotettu voittajaluokan matkalla ja voi voi voi voi... taas tuli ensin tyhjänä takaisin. Tämä on nyt kolmas treeni kerta peräkkäin (eka oli se Vaun pissipaikka Itku ), kun näin käy. Nyt otin kylmän viileän tyylin enkä huolinut koiraa takaisin lähtöpisteeseen ilman hanskaa vaan pariin otteeseen sanoin sille uuden käskyn ja kevyesti ajoin sen pois. Ja niinhän se hanska sitten tuli sieltä Cool. Selkäesti nyt pitkä matka tekee Viskille epävarmuutta ja toisekseen sille tulee vähän fiilis, että paskaaks tässä - ei löydy. Joten se fiilis on nyt syytä saada muuttumaan. Tein vielä eri kohtaa uudelleen pudotetun täydellä matkalla ja nyt tuli heti ekalla yrittämällä hanskakin perille. Ei auta kuin treenata pitkiä matkoja.

Sitten tallasin Kiikaan kanssa esineruudun, tai vain sellaisen kapean kaistaleen. Viski katseli meitä sellaisen ison kiven päältä, heittelin vähän Kiille ruudussa esineitä ja pidettiin siellä muutenkin älämölöä. Esineitä oli kolme, yksi iso solmurätti (tai rättisolmu..) ihan ruudun eteen, keskelle sellainen hyvin pieni kumimaton pala ja taakse pesusienen pala. Viski oli prooo ja nosti ketterästi kaikki kolme. Eipä siinä kauan nokka tuhissut. Nämä ovat sellaisia mukavia pieniä nostatus treenejä.

Kotipihassa vielä vähän tarkkuusetsinnän esineen nostoja. Ensin pari nostoa mutterilla ja sitten sellaisella ohuella prikalla, tai mikä lie. Pari kertaa räkäsi taas huolimattomasti käteni ohitse. Meillä nyt ei oikein ole tämä luovutus selkeä, ei oikein kumpikaan tiedä mitä pitäisi tehdä. Yhden kerran Viski tarjosi luovutukseen istumista, mutta sitä mä en uskalla ottaa kuvioihin, nytkin tuo kevyt pieni prikka painautui niin kurkkuun, että olin varma Viskin nielleen sen! Onneksi ei kuitenkaan. Täytyy nyt vaan yrittää paremmin molempien tähdätä luovutusta suoraan käteen. SIinä on se vaara, että kiireessä räkäisy menee käden ohi. Pitäisiköhän toi silti vaan opettaa niin, että vasta irti-käskyllä (tmv.) saisi tuon räkäisyn tehdä... Hmm..