Ja koska lahjattomien on pakko treenata niin treenit jatkuivat leirin jälkeen jo tänään.. Ennen treenejä sentäs ehdittiin käydä Viskin kanssa pyörälenkillä ja pysähdyttiin tarkistamaan kantterelli paikkamme, josta löytyikin pikku pussillinen keltaisia herkkuja. Niin ja ne treenit...

Hannan kanssa treffattiin Mutalassa. Huiskun treenin jälkeen Viski pääsi valloilleen. Seuraaminen oli kamalaa.. jouduin pariinkin kertaan ottamaan kokonaan alusta edistämisen vuoksi ja Viskikin jo vähän paineistui koko hommasta. Ampumisiin, ekoihin, myös reagoi, mutta sitten vaan räiskittiin lisää ja loppui reagointikin. Ja sain lopulta seuraamistakin vähän paremmalle paikalle... Kokeilin erilaisia vauhteja normaaliin seuraamiseen, tuntui, että hitaammassa vauhdissa paikka oli parempi. Kun menin nopeammin alkoi edistäminenkin. Mutta kaiken kaikkiaan seuraaminen tuntui huonolta. Otin pihassa kotona vielä seuraamista uudelleen, kokeilin nimittäin tennispallolla palkaten ja suoraan kainalosta tiputtaen - yllättäen tämä tehosi ihan törkeän hyvin!? Liekö pihamaan seuraamisen "syytä", mutta tätä kokeilen nyt kyllä jonkin aikaa. En haluaisi nyt jatkaa tuolla jatkuvalla painestamisellakaan, koska se tuntuu tekevän muuten seuraamiseen stressiä ja siitä  voi aiheutua edistämistäkin suurempia ongelmia. Kokeillaan siis "kainalopallolla" ainakin pari treeniä. Juu, otin myös estenoudot - nämä erinomaisia - jopa taas ilman kosketusta metriseen! Sitten vielä eteenmeno, jonka seuraamisesta pääsin palkkaamaan namilla ja sitten jalkapallolle eteeeeeeen.

Tuon seuraamisen kanssa olen ongelmissa. Toivotaan, että toi kainalopalkkaus auttaisi edes vähän.. Tuskin pidempään kuitenkaan on mikään apu. Olen menettänyt toivoni seuraamisen kanssa, ei siitä koskaan tulee mitään hyvää. Voih, kaikki on toisin sitten Tuplan kanssa - ei mitään ongelmia... kaikki menee hienosti .... Heh..heh.. ja HEH Huuto.