Perjantaina vaan oltiin ja lepuuteltiin .. Viski pääsi vähän pyörälenkille ja pentu tietty perussettiä eli vähän sivulle tulo harjoituksia ja naksuttelua yms. Lisäksi tein sille sekä perjantaina että lauantaina jälleen jäljet. Jälkihommissa se on vähän kiirehtivää sorttia, pysyy kyllä tallatulla alueella, mutta ei malta rauhassa mennä pala kerrallaan. Varmaan voisi vähän siirtyä "jäljen mallisiin" enemmän tuosta tampatusta pätkästä. Pentu on muutoin sisällä aika vallaton, nyt alkaa mennä hermot käsien ja jalkojen puremiseen, joten lienee aika ottaa se käytös pois. Ei meinaa malttaa mitään leluja edes ottaa, kun nilkkoihin on paljon kivempi käydä kiinni.. Ainiin, lauantaina käytiin agikisoissa , penneli oli yllättävän rauhallinen siellä - vähän itsekin ihmettelin, että olipa se cool.. Ehkä hälinä ja meteli sai hänet käyttäytymään nätisti, vaikkei yhtään pelottanutkaan?

Tänään hakuiltiin Tupla sai ihan lopuksi ottaa maalimiehen, nyt tuulikin jo vähäsen, mutta eipä tuo nenäänsä pahemmin osannut käyttää. Niinpä taas eka maalimies meni törmäystaktiikalla. Otettiin sitten toinen vielä ja siinä Tupla jo osasikin odottaa hajun merkitsevän maalimiestä ja se jo näyttikin vähän nenätyöskentelyltä! Mutta iloinen pieni nappula se on, kun maalimiehen luokse löytää.

VIskille nenänavaus ja vain molempiin etukulmiin suorat palkat. Se alkaa olla sit siinä ja matka Kemiin alkakoot perjantai aamuna.. Treenissä oli hyvää se, että oli kovin innostuneena molemmilla äijillä. Vasemman etukulman jouduin uusimaan, koska otti oikealta hajun heti alueelle tultuamme. Tyhmä minä lähetin kuitenkin vasempaan - koska halusin Katin viimeiseksi (oli siis oikealla).. Joten ,Viski teki sellaisen muka piston sinne vasempaan ja yritti jopa karata keskilinjan yli sinne oikealle. Plääh...että olin tyhmä. Kisoissahan en tietenkään olisi noin tehnyt vaan sinnehän me lähdetään mihin koira noin selkeästi nenänsä osoittaa, mutta toki koiran PITÄISI mennä aina kunnon pistot haisi mistä tahansa... Mutta nämä on näitä pitäisi tarinoita.... Joo, ihan jees fiilis kuitenkin motivaatiosta Nauru.