Tänään Hannan kanssa pikku treenit ja Viski teki jäävät laakista oikein.. Huh ja iso HUH. Seuraaminenkin oli oikeastaan aikas kivan oloista, nyt en kyllä uskalla pahemmin räiskyä, jos edistämistä esiintyy.. Pysähtymisiä toki voin tehdä ja siitä sitten korjaus paikasta taaksepäin, mutta muuten nyt kaikki kurjemmat jutut jäävät odottamaan elämää sm-kisojen jälkeen. JÄäviä pitää vielä varmistella, lähinnä oman psyykkeen vuoksi.

Tuplakin taas teki oman treeninsä. Vähän leikkimistä, yksi luoksetulo lelulle ja pikkuisen naksuttelua sivulla ja imutusta. Iltapäivällä Tupla pääsi Nokian cityyn tekemään nurmikkojäljen, se oli jo ehkä kaksi metriä pitkä jälki Cool ja hyvin namit tyhjennettiin.

Tuplalla olikin tänään eka päivä "yksin" kotona. Onneksi Teemu meni vasta ysiin kouluun ja JOuni pääsi puolilta päivin tuon syöttämään ja pissattamaan. Oli ollut varsin villi ja vikkelä veijari... onneksi on vielä hengissä Viaton .. Iltapäivälläkin, kun tulin töistä kotiin olin melkoisesti kierroksia... Mutta no, ehkä se on ihan hyvä pennun merkki. Kun vaan itse jaksaisi Nauru.