Huhhuh, tulihan tehtyä. Pettymysten sm-kisareissuhan se oli, ei voi mitään .Vaikka tiedossa oli, että paikalla olon kanssa olisi vaikeuksia niin silti tuntuu karulta - vaikkei sille mitään nyt enää voi. Täytyy vaan pohtia mitä nyt sitten jatkossa... Seuraaminenhan lahosi myös ihan käteen, oli todella rumaa n. puoleen väliin asti, kunnes alkoi koirakin kasata itseään ja loppu tottis meni kutakuinkin ok. Mutta ei auta niin ei auta. Pitäisi vaan olla parempia. Perjantain treeneissähän ei siis ongelmaa paikalla olossa ollut - täsmälleen saman kisaparin kanssa otimme harjoitukset. Ei elettäkään pään nostamisesta.... Kisassa oli sitten katsonut pariin kertaan teltalle päin, että tulenko kimppuun vai en, kun mitään ei ollut kuulunut niin lähti ryömimään ihan mukavan pitkälle kohti kentällä suorittavaa koiraa.. No, en jaksa enää tästä kirjoittaa, ollutta ja mennyttä.

Hanna ja Veeti ovat ihan käsittämättömän taitavia - jos ette tienneet Cool. Niin ne taas vaan tuli, näytti ja voitti. Toisen kerran sm-kultaa perättäisinä vuosina - yrittäkäähän samaa perässä. Onnea myös Tarjalle ja Padille jäljen hopeasta!! No, oikeastaan - ihan jokaiselle mitalistille isot onnittelut! Kisat Kemissä ei järjestelyiltään ehkä menneet ihan nappiin, aikataulut olivat aika hurjasti myöhässä ja niinpä mekin Tainan kanssa lähdimme jo yhden jälkeen sunnuntaina kotiin päin, kun tiedettiin ettei palkintojen jaot kyllä pysy aikataulussa. Hyvä niin, nyt oltiin suht ajoissa kotona. Jäljen maastot olivat olleet kuulemani mukaan todella kamalat, luulisi että Pohjoisesta löytyisi parempaakin?

Tupla on ollut melkoinen paketti reissulla. Ei pelännyt kisapaikalla mitään eikä ketään, riekkui ja riehui ihan riittämiin. Meinas mennä paikoitellen ihan kunnolla hermotkin. Saa nähdä mitä siitä tulee... Välillä vähän jo hirvittää. ENsi lauantaina on onneksi pentupäivät, täytyy vähän keskustella viisaampien kanssa ... Mutta paukkuja se poika ainakin kuuli riittämiin viikonlopun kisakatsomossa Cool. Ja veljen kanssa matsasivat niin, että oli pakko mennä väliin... voi tota veljesrakkautta. Muutenkin Tupla käyttäytyy vieraiden koirien kanssa todella jäykästi ja isotellen. En oikein tiedä miten siihen pitäisi suhtautua.

Taina otti Kemin reissulta käsittääkseni paljon kuvia. Tässä yksi niistä - "olen niiiin pieni ja viaton - ja söpö"

1251086017_img-d41d8cd98f00b204e9800998e