Päivällä tein Viskille tarkkuusruudun, nyt esineenä yhden sentin kolikko ja jätin sen ihan etureunaan. Tein myös hämy"kaivuita" ruutuun. Tällä kertaa Viski ei hämääntynyt vaan sentin kolikko tupsahti näpsäkän nopeasti käteeni. Vähän oli hankaluutta saada sammaleesta tuo pieni kolikko ylös, mutta saihan se sen, kun nätisti ja rauhassa vaan yritti.


Viski hierottiin tänään. Taas jumeja ja jäykkyyttä. Kemin reissun automatka ilmeisesti tehnyt tehtävänsä ... Mietin kyllä myös sitä, että mikä vaikutus on sillä, että Viski on taas saanut hyppiä häkkinsä katolle nukkumaan. Tätähän se aiemminkin teki, mutta tuon polven telomisen jälkeen häkki lähti kokonaan pois. Nyt Tumpun myötä häkki on taas tullut takaisin. Viskihän menee monet kerrat pitkin päivää häkin katolle, tuntuu kummalta että tuollainen vaikuttaisi, mutta mistä sitä tietää...? Nyt pitäisi vain saada ravilenkkejä paljon, että lihaksisto palautuisi. Huomenna hakutreeneissä pitää ottaa hyvin keveysti. Ensi viikolla onkin taas Elinan käsittely. Voi raasua, menee ihan masentuneeksi kun aina on jotain vialla. Jotain vikaahan siinä täytyy olla, kun tuollain jumittaa taas.

Ja menee hermot, kun on pakko seurata tuota lemmikkipalstan rulla-keskustelua. En tiedä mitä tässä oikein pitäisi tehdä, että saisi tähän arvosteluun jonkun yhtenäisen linjan, eihän se nyt voi niin vaikeata olla, että saataisiin säännöistä sellkeämmät ja vielä tuomareillekin noin keskimäärin yhtenäinen linja. Tästähän on hammasta purtu ja kättä väännetty jo pitkään, mutta nyt tuntuu että nämä erot on oikeasti kohta niin isot ettei tässä tiedä kokemattomampi tai kokeneempi harrastaja, että mitä ihan oikeasti saa tehdä ja mitä ei. Ehkä Tumpusta tulee haukkuva hakukoira...tai vaan jälkikoira. Arggh. Hermostuttaa ihan vietävästi.

 No niin, piti vielä lisätä, että Tupla kävi torstaina sukuloimassa. Meidän isän sukulaisia Kanadasta tuli siskolle kyläilemään ja otin "tietysti" Tuplan mukaan. Peppi ja Eemeli olivat myös paikalla ja siinähän sitä vahtimista olikin.... Tupla ja Peppi ovat kyllä melkoisen rähjähdysaltis pari, kummallakkaan järkeä ei yhtään ja molemmat melko vilkkaita. No, vahtimallahan siitäkin selviää. Tupla säikähti IHANAA peltirumpua, jonka mummu oli ostanut Pepille (????? mitä ihmettä Päivi oikein on ajatellut????), mutta hetken sitä rummutusta kuunneltuaan totesi, että ne rumpukapulat olisi tosi nastat. Ja Peppi itkemään että "Tuppa ei ota - Pepin". Huoooh... ja sekamelskaa lisäsi se, että me oltiin Päivin rivarikolmiossa ja paikalla oli tupa täynnä väkeä. Ehkä ensi kerralla EN ota kuitenkaan Tuplaa mukaan sukuloimaan ;-). Kanadan sukulaiset ihmettelivät, kun tein lähtöä ja sanoin, että täytyy mennä, kun koiralle tulee hieroja. Jouduin ihan oikeasti selittämään, että minkä takia KOIRALLE tulee hieroja...