Aamulla (ei ollut enää aamua, kun Tupla päätti herätä ennen seitsemää eikä sen jälkeen enää sattuneesta syystä nukuttu) singahdin Vaivian kentälle tottistelemaan. Ihan ensin Tupla sai vähän leikkiä Huin vauvaleluilla, kahdella pienellä pallolla. Ne oli Tuplan mielestä ihan superihania ja niitä jopa tuotiin minulle takaisin - jippiii Pusu. Lelun tiimellyksessä otettiin yksi ampuminenkin, jossa Tupla kurkisti, että mikä ääni se oikein oli, mutta jatkoi leikkiä samantein.

Sitten Viski. Tänään ohjelmassa yllätys yllätys seuraaminen. JOKA oli yllättävän hyvää!! Yhden kerran ihan alkuun huomautin, ja sen jälkeen homma sujui itseasiassa erinomaisesti. Vähän Viski tuntuu varovaiselta nyt seuraamisessa, mutta eiköhän tuokin tuosta tasaannu. Ampumiseen ei reagointia. Otettiin myös henkilöryhmä, jossa niinikään maltti pysyi eikä täytynyt käydä ketään pusuttelemassa. Seuraamisen lisäksi otin vain 2 kgn noudon palautuksen - vauhdilla! Ja eteenemeno pallolle. Se menikin vähän pipariksi, kun pallo oli niiiiin kaukana, ettei Viski oikein malttanut edetä niin pitkälle vaan ehti pyöriä ja hyöriä ennenkuin taas näki pallon. Yritin kutsua sen pois ettei pääsisi pallolle sellaisen pyörimisen jälkeen, mtuta ei auttanut - pallolle meni. Sitten uusiksi ilman palloa ja herra putkiaivo teki hienon eteenmenon ja pitkälle! Ja nopea maahanmeno - jesss. Sitten vielä kertaalleen suoraan pallolle eteenmeno.

Tottiksen jälkeen otin pudotetun sillä viime kisojen kisapolulla. Tein matkan niin pitkäksi kun polulle sai, eli ehkä inasen yli voittajan matkan. Hyvin meni. Sitten tarkkuusetsintä, jossa esineenä tällä kertaa kova muovin pala. No problem. Ja loppuun vielä pieni janan pätkä yhdellä kepillä. Ja höh -  olisko pitänyt jättää tekemättä ja ottaa tuo vasta lauantain kisoissa, oli nimittäin KOMEA jana Cool.

Jaaha, kohta lähden Haukku Apilan historian ensimmäiselle kurssille. Mennään vähän harjoittelemaan nenän käyttöä... Pääsisköhän Tuplakin etsimään äijiä... Ainiin, tänään Tupla otti "taas" jäljen tossa nurmikolla. Jauheliha maistui hyvin, mutta ihan kaikkia ei vaan malttanut etsiä, kun alkoi kiinnostaa kaikki muu... No, ehkä ensi kerralla kokeillaan vaikka juustolla tai makkaralla..