Noni, nyt saatiin aikaan paniikki. Pentu, kovemmat otteet seuraamisessa + paikallaolossa ja vissiin eilisen tottiksen huono meininki ovat nyt sitten kaikki saaneet aikaan keitoksen, jota en olisi toivonut kahta viikkoa ennen sm-kisoja... Viski sekoitti jäävät tänään treeneissä ja tarjosi kaikkiin maahan menoa. Ja moneen kertaan. Enpä muista koska olisi treeneissä jääviä sekoittanut... voi itkut ja väläys. Nyt on pakko löysätä otetta ja tehdä taas tottiksesta molemmille vain kivaa ja unohtaa nyt kahdeksi viikoksi se auktoriteetin parantaminen. Jos en sitä viiteen vuoteen ole saanut tehtyä niin nyt on pakko löysätä tahtia, että saisin edes jotain tolkkua tähän touhuun ennen sm-kisoja.

Treenit vielä aloitettiin tänään tosi vaikealla jutulla, eli Viski paikalla oloon ja Hannan tehtävä oli saada pää nousemaan houkuttelulla ylös. Heti alussa tämä "onnistuikin" ja pääsin sättimään Viskin. Sen jälkeen pää ei noussut vaikka Hanna ihan oikeasti ja tosissaan yrittikin. Tästä sitten palkattiin, totta kai, kun pää pysyi hyvin maassa. Sitten seuraaminen, joka tuntui itseasiassa hyvältä. Auringon varjo näytti kyllä sen, että tavallisesti Viskin niin terhakka häntä oli nyt aika lailla alamaissa, joka tokikaan ei välttämättä tarkoittaisi huonoa - ehkä jopa keskittyneempää kun häntä ihan kaarella ylhäällä kuin sotatantereella. Mutta joka tapauksessa seuraaminen oli tänään hyvää. Tein yli pitkän suoran, jotta saatas harjoiteltua sitä Viskin käännöksen ennakointia pois. Tuon jälkeen jäävät. Istumisessa monta kertaa mentiin maihin.. heti seuraamisessa tuntui tosi kummalta koira ja niinhän se lakos maihin aina vaan uudelleen ja uudelleen. En auttanut vaan toistoja tehtiin niin kauan, että sieltä tuli oikea. Sen jälkeen oikeita tuli useampi perä jälkeen. Otin myös maahanmenon, joka nyt hidas eli siinäkin ihan selkeätä poikkeuksellista epävarmuutta. Seisomisessa meni maihin. Ja useaan kertaan. Tässä sama juttu, eli toistoja toistoja toistoja, että oikeakin tuli, ja sen jälkeen useampia oikea perä jälkeen. Voi veljet... ja kaikki mahdolliset muut asiat.

Viski on tänään ollut jo vatsansa puolesta kunnossa. Vähän vaisu se on kyllä ollut. Toki kuuma päiväkin ja meillä kaiken lisäksi Kina ollut hoidossa torstaista asti. Ei todellakaan paras vaihtoehto Viskille, pennun lisäksi. Onneksi menen nyt maanantaina töihin ja neljän päivän loman jälkeen Viskikin saa=joutuu lepäämään päivät. Jos vaikka elämä senkin mielestä vähän muuttuisi normaaliksi.... Ja nyt ei auta kuin treenata jääviä. Leikkiä kentällä ja yrittää saada vähän fiilistä takaisin normaaliin - molemmille. Ei ole paljon muuta vaihtoehtoa, aikaa on liian vähän.

Tupla oli myös treeneissä mukana. Leikki taas ihan törkeän suurella halulla ja vei lelun voitettuaan mahdollisimman kauas minusta - kuulostaako kenenkään mielestä tutulta....??? Välillä kutsusta toi minullekin tai tuli ilman lelua. Täytyy nyt leikkiä kahden lelun leikkiä, ja nauttia nyt ainakin siitä, että tuo penikka kyllä tykkää leluista Cool. Otin myös parit sivulle tulot naksulla ja namilla. Samoin kontaktiharjoituksia namilla. Lopuksi vielä Hanna piiloutui lähi puskaan ja Tupla ekan kerran sai jopa vähän haisua maalimiehestä ja säntäs paikalle. Iloinen jälleen näkeminen löytö oli vaikkei kahdella pallolla ihan rajusti leikittykään. Kivaa kuitenkin oli, kun Hanna löytyi Nauru. Tupla on nyt aika utelias ja itsenäinen. Liikuskelee pitkin poikin itsekseen, tulee kyllä kun kutsuu - ehkä... Piha-aidan kolosta on yrittänyt myös karata - tai siis karannutkin tielle. Jouni eilen kielsi sitä useampaan kertaan asiasta, mutta aina uudelleen karkasi. Lopulta Jouni nappasi kunnolla niskasta kiinni ja nyt kolo ei enää kiinnostakkaan!

Jälkeä ollaan myös tehty pennulle tuohon talon edusnurmikolle.Pieniä makkaravanoja, jotka päivä päivältä tehokkaammin pentu tyhjentää. Tuohon ei pitkää pätkää saa, mutta kyllä nämä ihan pikku pennu jäljet tuossa nyt vielä hetken aikaa voi tehdä, sitten pitäisi suunnata paremmille nurtsille tai pellolle.