Voih.. joko se lauantaikin on ehtoo puolella..

Päivällä Tupla pääsi jälleen jälkihommiin. Nyt meni aika kivasti, kun TUpla oli just nukahtanut autoon ja masukaan ei huutanut tyhjyyttään. Jälki oli ihan perusnurtsilla ja vähän kiemurteli, kuivamuonaa ei joka askeella, mutta useasti kuitenkin. Ja matkaakin oli ehkä 50 metriä. Ensi kerralla voisi varmaan jo tehdä vähän pidemmän jäljen. Tuplalle sopii parhaiten se, ettei se näe jäljen tekemistä. Näin se pysyy vähän rauhallisempana.

Tottisteltu ollaan ihan perussettiä, ei mitään uutta eikä ihmeellistä. Jaa, tunnarilla yritin vähän kapulan pitoa, mutta puree niiiiiin kauheasti etten nyt kyllä jatka ennenkuin tiedän miten ryhdyn tuota tekemään. Nyt jääkööt vähäksi aikaa jäähylle tuo asia. Ainiin, Tupla löysi tänään itselleen ensteks kivoimman harrastuksen... Kävin siskolla ja pojat pelas Tuplan kanssa pihassa jalkapalloa.. Voi jees, se oli ihan superia Tumpun mielestä. Mua vähän hirvitti, kun nuo poikien otteet ei ollet ihan pehmeimmistä päästä..

Viski pääsi sentäs pyörälenkille. Aika pitkä lenkki tehtiinkin ja hyvin rullasi. Ehkä totaali lepo onkin ollut enemmän kuin hyvästä.