Nyt ei ole kuulkaa enää agilitykärpäsen toukkaakaan minussa.. kävin tänään Ylökkin pm-kisoja katsomassa eikä kertaakaan tullut fiilistä "voi kunpa olisin tuolla". Johtuu ehkä siitä, että rata oli vaikea ja jo oikein tunsin sen tuskan kuinka pitäisi miettiä, että miten tuossakin vietäisiin... No, kiva on silti katsella muiden suorituksia. Ja onnea Kati ja Taitava-Svante pm-hopeasta ja tuplanollasta!! Ja aaltoja myös Hannalle ja Vaulle pm-pronssista. Jaa-a, mitenkähän olisi käynyt, jos nolla olisi tokaltakin radalta tullut - olisko se aika riittänyt mestaruuteen (nää on näitä - jos lehmäkin lentäisi juttuja...) ? No, hienosti Vaulta ja Hannaltakin, joiden treenimäärät eivät agilityssä nyt vissiin ihan päätä huimaa .

Tupla hengaili agikentän reunalla mukana. Ihan nätistihän se oli. Vähän treenailtiinkin siellä hälinässä, eipä siinä mitään ihmeellistä. Mutta leikkiminen on mennyt huonompaan suuntaan sen suhteen, että nyt todellakin sitten lähtee lelun kanssa jo karkuun , eli enää ei vain omita lelua vaan juostaan kaiken lisäksi pakoonkin. Kai sitä kahden lelun leikkiä vaan on sorruttava jatkamaan...siinä Tupla ainakin toistaiseksi pysyy hyvin mun kanssa leikissä mukana.

Kävin illalla vielä koko porukan kanssa metsälenkillä ja lähi pellolla, johon on ilmaantunut komea sänki. Tuplalle tein inasen pidemmän jäljen kuin ennen ja jälki kulki sekä sängellä että märällä mudalla. Koska olimme iltalenkillä samalla niin Tuplahan näki jäljen teon.. Ei ollut erityisen hyvä juttu muutenkin melko motivoituneelle ja vauhdikkaalle jälkitouhottajalle... Nyt sitten jälki mentiin sellaisella vauhdilla, että iltaruoka jäi kyllä suurimmaksi osaksi syömättä. Yritin jarruttaa liinalla, mutta se saa aikaan sellaisen ihme paniikkireaktion Tuplassa, eli rynniin ihan paniikissa vaan eteenpäin ja hotkii mennessää nappulat, jos osuu kohdalle. Ei oikein sellaista mitä mä nyt haluaisin vahvistaa... Sinänsä taaskin itse "jäljestäminen" onnistui, eli jäljeltä se ei kyllä eksy, mutta toi vauhti on nyt kyllä vähän ... hmm.. en tiedä. Peltojälkikoiraa siitä ei tule, mutta jotenkin toivoisin, että se ihan pikkuisen rauhoittuisi jäljestämään. No, nyt oli huono homma, kun näki minun talsivan pellolla, sellaista ei ole syytä tehdä uudelleen.