Työpäivän jälkeen on ollut aika kiitoa.. Kuudelta alkoi oma koulutus ja sitä ennen kävin Tuplan kanssa jälleen sänkipellolla. Nyt nameja sinne ja tänne, ehkä keskimäärin joka kolmannelle askeleelle. Ihan alkuun en laittanut mitään ja matkaa sellaiset 25 metriä. Alku olikin nyt vähän hankalaa, Tupla ei meinannut millään oivaltaa mistä jälki lähtee, eli ilmeisesti ne namit ihan alkuaskelille olisi kuitenkin pitänyt laittaa. Muutoin tuo tuntui ajavan jälkeä ihan hyvin ja kohtuullisen rauhassa. Nyt muistin jopa merkata sekä alun että lopun jäljestä .

Ennen koulutuksia otettiin vähän tottistelua. Viski otti seuraamista namipalkaten. Tumppu teki perussettiä eli leikkimistä kahdella lelulla (hyvin!) ja namittelulla vähän yllättäen imutusta ja sivulle tulemista sekä siinä olemsta. Tumppu oli niiin tohkeissaan ettei taaskaan kiinnittänyt mitään huomiota pariin ohikulkevaan lenkkeilijään koirineen. Hyvä Tumppu! Viski pääsi koulutusten aikana ottamaan pariin otteeseen myös paikalla olot, toisen kerran kaverina oli juoksuinen narttu. Mutta pätevästi Viski pysyi paikoillaan!

Illalla käytin Viskin vielä pyörälenkillä. Nyt liikkuikin yllättävän hyvin. Taitaa tehdä pikku hiljaa Rimadylit ja lepo tehtävänsä! Ja voi veljet..taas on tehty mielestäni pennunkin kanssa tänään vaikka mitä niin eikö se ole melko villillä hulabaloo-meiningillä tuolla alakerrassa... Mistä sitä energiaa riittää.. Täytynee mennä häkittämään se .  Tuossa tovi sitten pentu sai jollain kummallisella tavalla Viskin barffit pöllittyä ja veteli nanosekunnissa aikamoisen kimpaleen lihaa. Ja Kiitos yritti tulla jaolle niin mitä teki pentu - räväytti Kiitosta niin nokalle, että vanha herra päätti ottaa pari askelta taaksepäin... Phuiiih. On siinä aika peto pentuliini.