Tänään käytiin illalla vähän Tesoman kentällä puuhastelemassa. Viski otti paikalla oloa ryhmässä, jossa ei tietenkään mitään ongelmia. Sitten vähän seuraamisia, jossa meni heti hermot, kun Viskin piti kyräillä Veetiä. Ja sitten seuraamisesta ei vaan tullut mitään, kontakti tippui ja jos ei tippunut niin koira oli ihan ihmeellisessä kyyryasennossa ja korvat luimussa. Ja mun hermo petti entistä enemmän. Plääh, seuraaminen on niin rikki nyt ettei koskaan ennen ole tainnut noin huonossa jamassa ollakkaan. Eikä tietysti asiaan varsinaisesti auta se ettei ole yhtään fiilistä treenata mitään Viskin kanssa. Ja hermo muutenkin vähän kireällä.

Pennun kanssa puuhasteltiin niitä perussettejä. Mitään uutta ei meinaa oikein uskaltaa ottaa kuvioihin, kai tarvis. Jaa, no ruutuun menemistähän nyt kentällä otettiin. Ensin Kati vei lelun, mutta Tupla luuli, että tämä on luoksetulo harjoitus . Sitten vein itse lelun Tuplan kanssa ja se menikin sitten paremmin. Vahvistin ruudun paikkaa leikkimällä Tuplan kanssa ruudussa. Kotona illalla vielä iltaruokaa naksuttelin nyt kaukoja. Rohkeasti Katin rohkaisemana naksuttelin myös seisomaan nousemista, mitä en juurikaan ole uskaltanut tehdä, kun se loikkii ylös miten sattuu. Mutta tosiaan, ehkä sitä kriteeriä voi tuon tarjoamisen kautta pikku hiljaa tarkentaa. Istu-maahan ja toisin päin se tarjoaakin aika hyvin eikä lonkka-asentojakaan tule enää paljon (niitähän tossa vähän yritti tulla mukaan kuvioihin).

Jounilla ja Tuplalla on ollut ihan oma leikki, jota myös tänään virittelin ... Eli ruttuinen jalkapallo ja sen on saanut haukkumalla... Mä en ole tehnyt tuota yhtään Tuplan kanssa ja Jounillekin ohjeistin, että vain tuolla yhdellä pallolla saa haukuttaa ettei rupeaisi nyt kaikessa haukkumaan. Aika päheesti se haukkuukin, tosin yrittää sitten välillä tuikkia kiinni, kun palloa ei tipu heti.. En tosiaankaan tiedä tuleeko Tuplasta haukkuva hakukoira, luultavasti ei, mutta sen päätöksen aika ei ole vielä lähimaillakaan!

Huomenna Jounille vaihdetaan avokipsit lasikuitukipsiin. Jos niiden yhteydessä ei nyt tapahdu mitään ihmeellistä uutta käännettä niin saattaa olla hyvinkin, että Jouni pääsee alkuviikosta kotiin toipumaan! Mutta päivä kerrallaan. Tänään nähtiin kuviakin jaloista ja kyynerpäästä. Se kantapää on tosi rusikoitunut, rautaa täynnä. Kyynerpää näytti yllättävän siistiltä. Sinne on laitettu nivelsiteet kiinni nastoilla, ne kun oli irronnut kait aika pahasti. Mutta muuten se jotenkin maallikon silmään näytti kovin siistiltä. Ja aika hyvinhän tuo käsi jo "toimiikin", eli kaikki sormet liikkuu ja pystyy puristamaankin kaikilla muilla paitsi pikku rillissä ei ole voimaa. Käsi myös liikkuu kaikkiin suuntiin.