Lahjattomat treenaa, joten taas oltiin treenaamassa. Tällä kertaa sain seuraakin .

Ensin Viski, joka otti ruutua ja merkille menoa sekä vähän puunkiertoa - tai siis viemärikannen kiertoa. Ja seuraamista. Eipä tuossa nyt ole paljon kerrottavaa. Kunhan vähän aktivoin Viskiraasua.

Tupla teki seuraamista, joka oli kommenteista päätellen ihan hyvää. Sitten sivulle pysähdyksiä, siis askeleen parin seuraaminen ja pysähdys. Nyt tarjosi muistaakseni kaikilla kerroilla hyvin istumisen heti. Taisin myös vähän avittaa kädellä, kuten Maria sunnuntaina antoi vinkiksi. Luoksetulo myös kertaalleen, tulee suoraan ja on hiljaa lähdössä. Hyvä homma. Panta kuulema pitäisi hommata niin pystyisi paremmin liukasta luikkua pitää kiinni . Sitten tehtiin ruutua, jossa Hanna vei lelun valmiiksi. Ensin meinasi olla vähän vaikeaa hahmottaa ruutu, kun olisi pitänyt Hannan luokse mennä, mutta sitten se lähtikin taas toimimaan. Otettiin muutama toisto. Loppuun vielä vähän eteentulemista lyhyeltä matkalta, näissä on tosi hankala nyt saada tuo pentu ihan suoraan ja riittävän tiiviisti. Meinaa jäädä joko vinoon johonkin suuntaan tai sitten ei tule riittävän syvälle, no täytyy vaan olla tarkkana. Ei Tuplan kanssa sitten taidettu muuta tehdä. Jaa, kaukoja otettin, tarjoaa ihan kivasti kaikkia vaihtoja, tai eipä tarjoakkaan seiso-istu. Sitä voisikin tehdä nyt vähän korostetummin, koska ei osaa tuota oikeastaan ollenkaan. Seisomisen tekee mukavasti pakittamalla, ja nyt myös maasta istumaan menee oikealla tekniikalla. Seiso-maahan aika usein hyvin, mutta siinäkin painopistettä voisi yrittää hakea vielä enemmän taaksepäin "hissittämällä".

Noudon kanssa ei mitään uutta. Nyt odottelen, että hampaat vaihtuu ja sitten voisi taas tehdä vauhtinouto yritelmiä. Lelujen kanssa ihan pientä edistymistä on havaittavissa sisällä, mutta aika vaiheessa tuo vielä on. Muutoinkin taas kentällä tottistellessa pallojen pois saaminen on vähän sellaista saalistamista.. namit ei vaan kelpaa eikä meinannut enää narupalloonkaan näitä ihkuja vauvapalloja vaihtaa.. Nyt ei myöskään enää tunkenut vauvapalloja kitaansa asti vaan mälväsi ihan "normaalilla otetteella" niitä.