No niin, Viski on päässyt jopa ylös pedistään paremmin kuin eilen. Tehtiin metsälenkki, jossa ei tokikaan saanut riehua, mutta muutoin liikkuu ihan "hyvin". VÄhän sellainen jäykkä se liikkeissään on, mutta ei mitenkään erityisen kivuliaalta vaikuta. Edelleen maahan meno ja ylös nouseminen ovat jäykän näköisiä, mutta jatketaan nyt Rimadylia ja lepoa. Ja toivotaan, että tämäkin menee ohi.

Jouni pääsi kotiin tänään! Aikas ihanaa. Tosin nopeasti karu arki iskee siltä osin, että Jouni ei saisi yhtään auttaa ja toisaalta taas se on aika hmm... autettava tällä hetkellä, kun ei oikein saisi liikkua itsenäisesti ja muutoinkin hankalaa, kun toinen käsi on niiiin pahasti paketissa. Huoh. No, mä yritän kyllä jaksaa ja ymmärrän ettei se Jouninkaan fiilis ole nyt paras mahdollinen - vaikka kotiin pääsy sitä silmin nähden piristikin. Tuo vaan tulee olemaan hankalaa, kun pitäisi saada auttaa, mutta toinen ei oikein ole samaa mieltä. No..

Tupla on ollut aika rasittava. Energiaa on tänäänkin ollut kuin pienessä kylässä. Oli mukana isojen kanssa metsälenkilläkin ja painalsi siellä pellolla ihan sata lasissa yksikseen sinne ja tänne. Aika huvittavan näköistä. Pihassa tottisteltiin, otin ruutuun menoa, joka toki on hyvin hauskaa Tuplan mielestä, kun saa juosta pallolle/lelulle. Seuraamista myös, en tiedä edistyykö se vaiko eikö..  Luoksetulon loppuosa onnistuu, jos on selkeät käsiavut, ilman niitä tarjoaa heti sivulle tulemista. Noutoa yritin vähän taas leluilla, ajatus oli että palkkaisin sen namilla, jos toisi lelunsa mulle, mutta paskan marjat ja lintukeitto .. ei se leluja tuo. Tajusin illalla, että sisällä se tuo mulle palloja sekä sellaisia "erikoisia leluja", esim. muovista pikaria.. En oikein tajua mikä tässä on juttu.. Oisko repimislelut sen mielestä niiin painostavia ja sellaisia voiman koitoksia, ettei yksinkertaisesti niitä voi tuoda minulle, kun on kerran voittanut ? En tiedä. Kahdella lelulla edelleen toimii. Mutta nyt ei kauheasti voi repimisjuttuja tehdä, kun hampaat on tosiaan ihan heiluvat. Muutoinkin tänään vaikutti leikkiminen vähän aneemiselta, ehkä toi hampaiden vaihtuminen aiheuttaa sen - toivottavasti...