Tänään meillä oli kimppatreenit hallilla. Ensin Viski teki ohjatun, jossa ei millään meinannut onnistua. SE ei vaan nähnyt reunimmaisia kapuloita seinän vierellä, ehkä kahden vuoden välein ottaen pitäisi aloittaa vähän helpommalla .. Sitten idari, jossa seisomisen varmistin pitämällä pallon kädessä. Seisomisesta myös varasti seuraamiseen. Jos kisaisi niin olisi muuten ihan hitosti töitä, kun jokaista isoa ja pientä asiaa pitäisi hioa ihan tuhottomasti.. Lisäksi vielä tunnari, jossa oli ihan pakko taas ekoja kapuloita vähän pyöritellä... Luulinkin, että tuo väärän, kun oli jotenkin ihan nolon näköisenä tuomassa omaa kapulaa, ihan outo käytös. Mutta oikea se kuitenkin oli. Tekiköhän Viski muuta? Ei kait, paitsi paikka istumisen ja makuun sit lopuksi. Nyt pysyi istumassakin!

Tupla otti luoksetulon, oli taas ihan hiljaa, hyvä! Sitten ruutua pariin otteeseen sekä sitä hemmetin seuraamista. Nyt etupää eli taas pompahdellen.. Perusasentojen kanssa tarkkana, nyt aukesi useampaan kertaa ulospäin. JOhtuisiko siitä, kun olen yrittänyt nyt olla kääntymättä ja kumartumatta Tuplaan päin? Noutoa en nyt ota, kun tehdään hetki pitoharjoituksia, joka onnistui kotona taas metallilla ihan superisti, pitää tiukasti ja istuu, irrottaa käskystä. Hallilla ei onnistunut tavallisella kapulalla, pylly nousi heti ylös. En ottanut nyt sitä hallilla enempää, kun "kotona se on paljon parempi" - uskokaa pois, tää lause jää vielä hyvään käyttöön.... Eilenkin tehtiin pitämistä, TUpla on kyllä oivaltanut sen todella hyvin, mutta toki kotona keittötreeninä kaikki on niiin paljon helpompaa. Eilen vein oma-kapulan ensimmäistä kertaa Tuplan kanssa meidän puuliiteriin. Se on ihan supertreenipaikka tunnariin! Hyvin Tupla onnistui kolme kertaa nostamaan sieltä omansa, olisi pitänyt silti lopettaa kahteen, kun sain hienosti vaihdettua tunnarin palkkaan.. Kolmannella sen vissiin pinna petti ja juoksi tunnari suussa pihaa ympäri vanhemmat koirat perässä ja oli o-n-n-e-l-l-i-n-e-n ! Great.. tuota ei tarvis päästä uudelleen tapahtumaan...

Jaaha, ruoka-aika ja sitten Jounin päivätiputukset, eli kohti terkkaria. Ajattelinkin, että teen TUplalle siinä välissä nurmikkojäljen keskustan nurtsille, kun Jouni odottelee antibioottien tippumista..