Taas hallilla tottistelemassa. Päivä oli töissä vähän tunteita kuohuttava, joten treenitkin meni vähän plääh ja pyyh. Varsinkin Tuplan kanssa. Luoksetulo oli ihan jees, mutta se seuraaminen... Pomppasu ekalla askelparilla ihan joka kerta. Ainoastaan, jos hyvin selkeästi laittaa käden alas niin pomppasua ei tule, lisäksi "vauhtilähdössä" ei myöskään pomppasua tule. Mutta perusasennosta lähtiessä tulee kyllä jo ihan totutun kaavan kautta tuo pompahdus. Perusasennotkin taas oli vähän sinne ja tänne, välillä tosi taakse, välillä aukes. Hmm.. kait sitä vaan pitää olla nyt tarkempi palkkauksesta, vaikken kyllä ihan huonoista ole palkannut, mutta varmasti liian löysä kriteeri tuossakin asiassa on ollut. Otin myös noutokapulan pitoa, joka ei meinannut rauhoittua taas ollenkaan. Kotona se metalli onnistui jälleen iltaruuan yhteydessä ihan superisti. Ehkä mä nyt vain teen noutokapulalla keittiötreeniä - nyt keittiötreeninä on ollut vain tuo metalli. Siltä osin Tupla oli mainio, ettei tänään yrittänyt purra ketään hallilla .

Viski oli taas eri pätevä. Paikka istumista, jossa tahtalteni tein lisähäiriötä. Paikkamakuun aikana Viski edelleen pidettiin istumassa. Sitten vähän seuraamista, jees, tuntui hienolta. Luoksetulo vauhdilla, 2 kgn palautus vauhdikkaasti. Tunnari tehtiin liikkeenomaisesti, ensin merkkas omansa ja jatkoi sitten kierroksen vielä läpi, töni muutamaa muttei tainnut nostaa vääriä. Sitten kaukoja peruuttaen, hyvin, ja rohkeana kokeilin piiiiitkästä aikaa kaukoja liikkeenomaisesti, lyhyellä matkalla. Ja JEEEEEEEEEEEEEEEE Viski teki peruuttaen vaihdot!!!!!!!!! Vähänkö olen ylpeä. Peruuttihan se reilusti taaksepäin, mutta tekniikka oli nyt hieno eikä sitä vanhaa eteenpäin vaihtojen tekemistä näkynyt missään vaihdossa! Jokuhan voisi kuvitella, että tässä ollaan muka kisoihin menossa .

Jounin tiputuksen aikana Tupla pääsi vielä terveyskeskuksen ympäristöön iltalenkille. Hyvin suhtautui kaiken maailman Ainon&Reinon asiakkaisiin sun muihin kummajaisiin. Parkkiksella myös useampi tunnarin piilotus ja palkkaus tuonnista. Etsi lehtien seasta hyvin ja toikin yllättävän hyvin sitä minulle päin, pääsin palkkaamaan "lennosta". Tunnaria se tosi herkästi alkaa purra, jos vauhti loppuu... puremisesta tullee vielä haasteita, jos tuota toimintaa pääsee vahvistamaan.