Tänään taas hallitottisteltiin. Viski otti ruutua, luoksetuloa, seuraamista ja paikka istumista. Taas oli oikein iloinen treenattava, tuntuu superkivalta! Paikka istuminen tehtiin ensimmäistä kertaa nyt niin, että Hannat häiriköivät ja saivatkin Viskin menemään heti alussa maahan. SEn jälkeen ei enää mennyt maahan, mutta vaikeata kyllä oli. Loppua kohden parani ja lopulta molemmat Hannat antoivat maahan -käskyäkin ihan Viskin vieressä, muttei tehonnut. Ihan hyvää tekee tuollainenkin häiriö Viskille.

Tuplalla luoksetuloa, ruutua, seuraamista ja noutoa. Luoksetulossa tuli ekaa kertaa pieni banaani, en tiedä johtuiko siitä, että Hanna käveli juuri toista reunaa pitkin hallin toiseen päähän? Niin tai näin, uusittiin tuo ja sitten saatiikin suora luoksetulo. Ruutu vain kertaalleen, se meni hyvin, vaikka ensimmäistä kertaa olin oikein nauhatkin laittanut paikoilleen. Ruutuun meinasi tuon jälkeen yhden kerran karata, joten häiriö merkkejä syytä pitää kentällä. Nouto ei taaskaan onnistunut, ihan pienen pätkän tuo ja sitten lentää jo kapula. Plääh ja pyyh. Tänään oli muutenkin tosi omimispäivä, kun olin tyhmänä ottanut ihqu-pallot palkaksi, niitä vaan EI pysty luovuttamaan. Seuraaminen onnistui imuttamalla kohtuullisen kivasti, kyllä tuo etupää helposti pompahtelee varsinkin parin ekan askeleen kohdalla. Sivulla istumisia ja käännöksiä myös, ei ihme että mulla on kokoajan iskias-vaivaa, kun olen ihan vinossa ja kumarassa Tuplaan päin.. Heh.. on muuten hauska, kun treenaa kolmen Hannan kanssa - ei tarvi miettiä jälkeenpäin, kuka auttoi missäkin liikkeessä :-D

Kotona vielä metallin pitoa, tarraa tosi lujaa kapulaan kiinni (omiminen on Tuplan vahvuus...), joten noita pitotreenejä voisi kyllä nyt alkaa pikku hiljaa ottaa mukaan. Tunnarikapulan kanssa ei voi tehdä vielä, puree herkästi niin pientä "tikkua".

Jouni pääsi tänään Nokian terkkariin. Huomenna kotiutuu, mutta käydään kolme kertaa vuoruokaudessa ab-tiputuksessa terkkarissa. Jalassa on myös koko ajan se alipaineletku+sieni kiinni ja sellainen ihme imukone. Mutta kyllähän sitä kotona on parempi mieli, jos vain nyt kotona pärjää. Katsotaan nyt ainakin viikonloppu.