Joo, tänään oli sellainen ilta, että olisi voinut vaan maata sohvalla ja syödä sipsiä. Kävin läheisen koulun kentällä nimittäin vähän höntsäämässä Tumpun kanssa iltalenkin yhteydessä. Eikä sitten meinannut seuraaminen millään onnistua. Olen nyt yrittänyt häivyttää imuttamista pois ja tehnyt sisällä ihan pieniä pätkiä ilman namia, ne sujuu melko lailla hyvin - sisällä. Koulun pihalla ei sitten ollut hajuakaan Tumpulla mitä piti tehdä. Sivulle se haki hyvin kyllä paikkansa, mutta sitten lähdössä se pomppi milloin mihinkin - yleensä eteen poikittain. Jepjep. Argghh. Meinasi ihan mennä hermot, mikä ei varsinaisesti edes auta asiaa.. Yllttäen purin sitten itseäni ja koiraakin lelu leikkimiseen, jota ei myöskään sitten tuonut takaisin - huiteli pitkin koulun pihaa. Että näin ihanasti meni meidän treenituokio... Lopulta tehtiin yllättäen lelun kanssa seuraamista, mikä sujuikin aika kivasti. Yleensähän lelulla seuraaminen ei ole onnistunut, mutta nyt sain asennon ja paika oikeaksi tuon lelun avulla. Ilman leluja tai nameja se nyt ei vaan onnistunut. Joskus ärsyttää ihan vietävästi, kun yei saa sitä mitä haluaisi. Nytkään Tumppu ei tokikaan ollut valmis seuraamiseen ilman apuja.. näin se vaan menee. Halusin tai en.

Sitten jatkettiin rentouttavaa lenkkiä ja joka koira kiskoi joka suuntaan. Nyt meni hermot ja isot koirat sai kyytiä ja sen jälkeen enää Tumppu kisoihin mihin sattui... No, sitä yritettiin sitten vähän hienovaraisemmin saada kuriin. Mutta voin kertoa, että vieläkin on hermo kireällä tuon rentouttavan iltasession jälkeen. Kele.

Ainiin, sen verran onnistuttiin leikin yhteydessä, että molemmat jumissa olleet kulmurit näyttitvät lähteneen irti.. Että ei se sitten ihan turhaa ollutkaan