Täytyy kyllä olla todella lahjaton, kun joka päivä täytyy ravata treenaamassa . No, tänään oli aikoja sitten sovittu hallitreeni päivä, johon saatiin Hannojen lisäksi seuraksi Katja ja Zen. Olikin tosi mukava ja rento treenipäivä ja "vakavia" pohdintoja  Katjan mm. kaukoista ja merkistä. Joo... merkin kanssa olen vielä vähän epävarma, eli opetanko tyylillä "juokse lujaa ja sijoitu merkin taakse" vai "juokse lujaa ja kierrä merkki kunnes toisin käsketään (=stoppaa)". Toivottavasti en opeta kuten Viskin aikanaan: "juoksen tai ehkä kävelen, ja sijoitun merkin taakse tai ehkä jotain sinne päin"... No, siis todellisuudessa tuota merkin kiertämistä nyt kuitenkin harkitsen, mutta päätöstä en ole osannut vielä tehdä. Tupla kiertää nyt kaikkea muuta ympäri, mutta merkkiä en ole vielä kiertoleikkihin ottanut. Kaukoissa tuli hyvää näyttöä taas, kun katsoin tarkkaan Zenin tekniikkaa. Kyllä tämäkin alkaa tästä pikku hiljaa hahmottua! Nyt jo tiedän, että ma-is ja is-ma haluan tehtävän niin, että pylly pysyy paikoillaan ja etupää työskentee. Ma-sei kuten myös sei-ma on myös aika selkeä, ihanne tietty ettei mikään jalka liiku, mutta nyt "saa" tehdä tuon vähän taakse työstäen - eteen ei saa tulla yhtään. Se-is on vielä vähän epävarma, ehkä siinä kuitenkin pitäydyn siinä, että etujalat pysyvät paikoilaan..kuten ehkä myös is-sei liikkeessä.. . JÄikö joku puuuttumaan... Täytyy harkita myös laatikkotreeniä tuohon kaukoihin, ehkä.

Joo, itse treeneissä Tumppu teki kolmessa, oikeastaan neljässä erässä. Ensin paikka istuminen muiden mukana . Vähän oli 2 minsaa pitkä aika, mutta hyvin se istua tönötti, toki mä olin ihan lähellä ja jouduin pari kertaa korjaamaan, kun alkoi Tuplaa kyllästyttää. Turhan pitkä aika, mutta tulipa kokeiltua. Sitten hetken päästä tehtiin seuraamista, myös henkilöryhmän kiertämistä ihan imuttamalla = pomppii. Kyllä toi seuraaminenkin tosta lähtee, nyt on jo itsellä vähän varmempi olo, että mitä sen kanssa teen ja mitä en. Pomppu vähenee, kun nami ei ole esillä ja samoin, kun lähtee "vauhdista" liikkeelle. Nouto Zenin metallilla ja normi kapulalla, molemmat siis vauhtina, tietty. Ihan jees. Sitten tehtiin kerran ruutu, joka meni laakista hienosti. Samoin luoksetulo merkkiviidakon läpi. Hyvin sekin. Sitten testattiin niitä kaukoja, josta jo kirjoitinkin ajatuksia. Tuplahan nyt tarjoaa kaukojen kanssa myös mukavasti ympäri pyörimistä... mutta ehkä se jää vielä joskus pois..

Viskikin sai tehdä jotain... kun vaan muistaisi mitä.. Ainakin seuraamista henkilöryhmässä - tämä ei vaan ikinä ole niin hyvä, kun pitäisi. Nytkin vähän täytyi kuikuilla ihmisiä. TUpla tekee nyt jo tän osion paljon paremmalla asenteella . Sitten Viski teki metallihyppynoudon, ihan hienosti. Sitten tavan nouto ja luoksetulo sekä vähän peruuttamista. Siinäpä se. Viskillä on kyllä nykyään ihan kiva asenne, yrittää enemmän kuin ehkä koskaan aiemmin. Taitaa nyt olla huomannut, että treeniajasta "täytyy tapella", eikä ole itsestään selvää, että treenataan hänen kanssaan...

Oli kyllä superkiva päivä - kiiitti!

Ja tässä vielä meidän halihali sohvasamppiioni (nauttii yli kaiken, kun saa makoilla sohvalla kainalossa)