Yhdistin tehokkaasti auton huoltoon viemisen jälkitreeniin, eli Tumpulle taas Edenin nurtsille sellainen perusjälki. Ei mitään ihmeellistä, pari kulmaa eikä matkaa ihan hirmuisesti. Tumppu tapansa mukaisesti aika innokkaasti jäljesti ja söi namejakin noin suurin piirtein kaikki. Kyllä tässä jo alkaa odotteleen kevättä ja siirtymistä kunnon metsäjälkihommiin...

Käveltiin Viskin ja Tuplan kanssa kylän toiselta puolelta, kun jätin auton sinne huoltoon. Tumppu oli vähän rasittava, vissin alkoi kyllästyttää pelkkä kävely. Niinpä se roikkui Viskissä, hihnoissa, punteissa ja kengässä. Ja minä kiellän ja ravistelen ja hetken kuluttua taas uudelleen. Luultavasti mun sitkeys kuitenkin palkittiin ja selvisin tuostakin rumbasta voittajana... mutta hermo meinasi mennä.

Kotipihassa vielä seuraamista ilman imutusta. Jees, sehän alkoi näyttää siltä mitä pitääkin. Ihan pikkuisia parin askeleen pätkiä toki tehtiin, mutta silti ihan hyvä Jees. Ja ennen ruokaa perinteisesti tunnarin pitoa, jotka niinikään hyvin ja purematta. Jaaha, sit Diilin pariin ja sohvalle - vihdoinkin..