Perjantaina juhlittiin hienosti oikein iltapuku/cocktail-puku meiningillä Ina Finlandin 20-vuotista taivalta. Olipa kivaa juhlia oikein hienona (omasta mielestä tietenkin...). Illan mittaan esiintyjinä nähtiin mm. Jore Marjaranta, Ile Kallio ja Kaija Kärkinen. Juhlapaikasta siirryttiin luonnollisesti vielä Tampereen yöhön Gloriaan. Ei ole kyllä meikäläisen hommaa se.. onneksi ravintoloissa nykyään sentäs on ihanan puhdas ilma verrattuna aiempaan aikaan, kun sitä tupakan savua oli joka paikassa. 

Lauantaina onkin sitten vaan siivottu ja puunattu  ja laitettu jouluruokia! Yöllä oli hauska tulla kotiin, kun ovella oli vastassa aivan ihana lämpöisen joulukinkun tuoksu. Pakkohan sitä oli siinä neljän aikaan sitten napostella... Koirien kanssa kävin metsälenkillä päivällä. Tupla on kyllä aika tapaus. On alkanut nyt selkeästi vähän vahtimaan myös lähimetsäänsä, täytyy otttaa todellin raatokuuri käyttöön. Eilen ekan kerran lähti yhden koiran luokse vähän rähjäämään ja siitä kyllä meni hermot aika huonoon jamaan. Perhanan pikkuperkele, kun tollastakin on nyt keksinyt. Metsälenkillä sitten harjoiteltiin yhden jos toisenkin kerran pelkkää luoksetuloa, mutta hyvinhän se tuli, kun ei mitään mielenkiintoista ollut missään. Pellolla se singahti häntä sojossa ja karvat pystyssä haukkumaan keskellä peltoa olevaa kiveä - torvi! Sen verran rohkea paketti se on, että kiveä ei haukuttu vain kaukaa vaan ihan täytyi "iholle" asti mennä. AIka haastava paketti tuo on, mutta toisaalta kyllä reagoi aika hyvin myös niihin "ravisteluihin", eli eiköhän tuoKIN käytös saada kuriin. Päivällä Tupla taas osoitti oman laumaeläjän taitonsa, kun löysi jostain jonkun luun. En tiedä mitä sitten tapahtui, mutta se luu olikin hetken päästä Viskillä ja Tumppu kävi aivan hurjana päälle. Oli pakko mennä nappaan kiinni ja taas ravisteltiin. Tumppu on ihan älyttömän hurja noissa ruoka-asioissa meidän muille koirille, sillä jotenkin vaan päässä vinksahtaa. Ihmisille se ei onneksi käyttäydy aggressiivisisesti, mutta mielellään kyllä lähtee pakoon / nielee ruuan. Huhhuh. On siinä työsarkaa ihan näissä perusasioissakin.

Tottisteltu ollaan vaan pihassa. Seuraamista nyt kokonaan ilman nameja askeleen kahden verran sekä nami piilossa kädessä settejä. Nämä on nyt pihassa toiminut ihan hyvin, tai no sitähän mä en näe auraako vaiko ei, mutta edestä paikka on ollut hyvä. Tumppu on oppinut myös pyörimis-tempun (myötäpäivään, ei vielä vastapäivään) ja yrittää tarjota sitä vähän joka väliin. Huomenna meillä onkin koko päivä hallitreeniä, kun O-pennut treffaavat . Voi sitä nolouden määrä...