On tää rentouttavaa koiraharrastusta. Aamulla käytiin Hannan kanssa Mutalassa ja kotiin kun pääsin niin migreeni oli melkoisen raju. Onneksi löytyi vielä vanhat migreenilääkkeet, jotka auttoivatkin sitten päivän mittaan... Niin, ja se syyllinen tähän taisi olla Tupla ja Tuplan hakutreeni... Nyt nimittäin tapahtui sitten se mitä välillä vähän pelättykin, Tupla söi kaksi pehmopalloansa...Oli aika jäätävän näköistä katsella kuinka pentu nielee molemmat pallot tyytyväisenä, että nyt ette niitä sitten saakkaan... Onneksi oksensi molemmat pihalle! Toista palloa ehti nielemään ja oksentamaan lähes kymmenen kertaa ennenkuin saatiin pallo turvallisesti pois. Aivan hirveätä. Tilasin Berralta sellaiset isommat verkkopallot, toivottavasti Tuplalle ne kelpaavat hakumetsään palkaksi... Pehmopallot, isot ja pienet, poistuvat ohjelmistostamme... Huhhuh, onneksi ei tullut lääkärireissua.

Viski treenasi vain esineruudun, joka oli v***n huono. Taisi lähinnä etsiä Vaun mahdollisia pissoja ruudusta... Tosi huono. Toi kuitenkin kolme esinettä. Mutta jotenkin meni ihan hermot (+särky alkoi päässä kasvaa) enkä treenannut Viskin kanssa tottista yhtään.

Tupla teki sitten tottista Viskinkin edestä. Seuraamista, joo-o, ihan sama kuin ennenkin alkupomppu, mutta muuten kohtuullista. Luoksetulo oli nopea ja suora. Ampumisia ei kuullut ollenkaan. Nouto ei onnistunut taaskaan ensiyrittämällä vaan jää kapulan kanssa seistä tönöttämään, uusinnat sitten jo parempia. Tunnaria myös piilotettiin, hyvin rauhallisesti etsii ja tuokin jopa minulle. Erikseen tunnarin pitoa, joka nyt ulkonakin onnistui. Lisäksi tehtiin vielä roskiksen kiertoja ja taisi vähän liikkeestä istumistakin olla kuvioissa, jotka on vähän vielä vaiheessa...