Olipa onnistuneet ja tosi kivat hakutreenit! Oltiin tehokkaita, koirat päteviä, treenikaverit hyvällä tuulella, sää mitä parhain ja aluekin aivan uusi - voisko sitä enempää toivoa. No ... jaa - ehkä..ehkä ei .

Tuplalle kaksi hajuhakua, kolmannellekin oli purkki mukana, jos noiden kahden kanssa tulisi jälleen jotain säätöä. Mutta eipä tullut tällä kertaa. Nyt on vauhtia vähän turhan paljon, lähtee lähetyksessä niiin lujaa, että tuolla menolla jää kyllä ennen pitkää aivot keskilinjalle. No, pääasia lienee se, että lähtee, löytää ja nauttii löydöstään. Ilmeisesti leikkikin ihan kivasti maalimiesten kanssa, treenien lopettaminen on vähän sellaista "jahtaus-meninkiä", kun ei sitten ihan ensi silmäyksellä meinaa luovuttaa palloansa ja lopettaa leikkimistä. Mutta eiköhän tämäkin tästä vielä joskus...

Ainiin, Viskikin pääsi hakuileen. Tallausvaiheessa Kati unohtui etukulmaan ja Viski pelasti Katin. Äänestä päätellen heillä oli oikein riemuisa jälleen näkeminen

Treenien jälkeen otettiin vielä haukkuja Tuplalle. Viimeisellä nosti haukun tahtia ja sykettä entisestään, kun lähennyin maalimiestä. Tänään teki muutamat pyörähdykset (pyörii itsensä ympäri) haukkujen väliin ja ehtipä ennen haukkua ravistella pantaansakin.. No, lienevät opetusvaiheen ongelmia - toivottavasti. Muutoin haukkujen suhteen edelleen ollaan testivaiheessa.

Kiitokselta Tumppu sai nenille kunnolla - ansaitusti. Tulin kauppareissulta ja avasin auton ovia repsikan puolelta, missä oli ruokakassit. Koirat tietysti uteliaana heti ympärillä ja siinä luonnollisesti hra T oli sitä mieltä, että hänen kassinsa, hänen ruokansa.  Kiitos oli lähimpänä ja siihenhän Tupla kävi kiinni kuin sika limppuun. Voin kertoa, että Kiitoksen mielestä se oli todellakin HIEMAN liikaa ja pentu sai kunnon rävähdykset, Kii oli sen näköinen, että "teeppä vielä kerran niin kuolet". Onneksi Tupla ei käynyt uudelleen päälle, vaan tyytyi kohtaloonsa ja meni uudelleen ruokapussien viereen, mutta pystyi olemaan siinä vaikka muutkin koirat olivat paikalla.  Se on sellainen pieni hellantelttu tuo Tumppu..