Kiitos Annelle, saatiin kivat laatikkoleikit aikaan illan pimeydessä - ilmaisuja siis!

Tumppu teki haukkuja toisensa perään. KÄytännössä ihan hyvin kaikki, vähän jopa eka ilmaisu sai pikkuisen mietityttään.. Kävi nimittäin ihan pieni ajatusmoka... Anne on Tuplalle ihan vieras ihminen ja otettiin heti eka ilmaisu sellaisen kojun viereen PILKKOPIMEÄÄN... No, sinne se pikku penneli lähti Annen perään ja haukkui iloisesti ... olisi voinut käydä hullumminkin, mutta onneksi ei. Haukut tulivat ihan hyvin, yhdellä ilmaisulla piti vähän nuolla maata, kun siinä oli Halliksen namin muruja.. Lisäksi nyt voisi ilmaisuissa ottaa kokonaan pallo piiloon (tänään tehtiin niin) ja toisekseen mun omaa liikettä voisi nyt tuoda enemmän mukaan ilmaisuun. Mutta ihan hyvältä edelleen vaikuttaa.

Lopuksi Viski ja Tupla käväisi iltalenkillä, Tuplalle superhaasteeksi muodostui Teivon puurappuset, jotka johtavat sinne harjulle ylös. Ei millään meinannut uskaltaa tulla kummallisille rappusille. Lopulta muutaman houkutuksen ja kehujen jälkeen kiiti yksikseen vapaana rappuset ylös asti häntä sojossa niin, että meikäläinen joutui tosissaan puuskuttamaan, että pysyi mukana. Hassua, että Tuplalle on tuollaiset rappuset tosi pelottavat, Viskin en muista pelänneen pienenä oikeastaan yhtään mitään? 

Ainiin, otin ennen kotiin lähtöä seuraamista - elää edelleen ihan hirveästi. Parhaimmat otokset sain aikaan, kun käsi oli ylempänä, lähes lantion tasolla. Näin pysyi pää ylhäällä ja paikka hyvänä - pomppuja vain alussa, mutta lentävillä lähdöillä sai sen estettyä. Kaksi kertaa otettiin myös hyvin piilotettu tunnari - nämä sujuivatkin hienosti.