Onneksi tuota haukuttamista voi harjoituttaa yksikseenkin.. Joten niitäpä hyvinkin töiden jälkeen pihassa. Haukkui minua erinomaisen terhakkaasti ja kaikissa asennoissa mitä keksin. EIpä tästäkään haittaa ole, vaikka toki mieluummin tekis ilmaisuharjoituksia jonkun muun kanssa niin olisi vähän katu-uskottavampaa.

Pihatottistelussa seisomisen harjoittelua. Pallolla edestä tekee hyvin, mutta sivulla (ei siis seuraamassa) liikkuessa se ei meinaa onnistua, kun pomppii ja tönöttää vaan palloa eikä oikein pysty hahmottamaan mistä on kyse. Mietin tuossa Nomin treenejä lukiessani, että pitäisköhän tota sittenkin kokeilla namiavuilla. Istuminen sujuu nyt kivasti, siinä voisi yrittää apuja vähän keventää. Maahanmenoa ollaan tehty sisällä ihan muutamia hassuja kertoja, ja meneehän sekin toki käsiavulla, muuta ei olla kokeiltukaan.

Tein pihassa ruudun, jossa lähetyksiä läheltä ilman palloa ruudussa. Kävin taputtelemassa ruutuun ja hyvinhän se sinne singahti ja sai palkaksi siitä heitetyn pallon. Tähän muutamakin toisto ja hyvin osui aina ruutuun. Pallosta olen nyt huomaavinani pientä aijaamista noin yleisolemukseen... eipä pidetä sitä pahemmin palkkana treeneistä edelleenkään, tälläisiä satunnaisia vahinkoja huomioimatta .