Viski puuhasteli Tainan kanssa ohjatusti ruutua sekä idaria. Idari tehtiin kokeenomaisesti (paitsi eka kierros seuraamista) ja sujui itseasiassa yllättävän hyvin - oikeat asennot laakista ja seuraaminen maltillista! Näyttikin kivalta! Tainalle vielä vähän lisäoppia miten idarissa kävellään . Ruutu otettiin myös "kokeenomaisesti", merkki taas tosi huono ja sitä sitten Taina uusikin pariin kertaan. Ruutuun lähetys ihan hyvä, mutta pysäytys turhan aikainen ja nippa nappa koira ruudussa, mutta oli kuitenkin. Loppuosa hyvin, mun "käsky"-sanasta nytkähti, mutta ei noussut. Taina taisi puuhastella jotain muutakin Viskin kanssa sillä aikaa, kun oli muiden vuoro treenata, joten en oikein nähnyt mitä tekivät.

Tuplan kanssa hengailtiin ... Mitähän tehtiin, kaikkea taas varmaan, kun aikaa oli ja lämmin mukava halli ... Seuraamista ainakin, joka on taas siinä vaiheessa, että tuntuu kehittyvän. Noutoa ohjatun kapulalla, ihan ok. Sitten yritin jättää Tuplan hetkeksi paikka istumiseen, mutta eipä vaan onnistunut. Meinasi samantein mennä maahan?! Aika kummallista. No, sain kuin sainkin istumisenkin onnistumaan. Ja kotona vielä iltaruuan kanssa uusiksi - jossa ei tokikaan ongelmaa ollut. Tupla teki myös ruutua pallolla ja ilman. Ilman meinaa olla vähän vielä vaiheessa, joten taidetaan jatkaa vaan pallolla, kun on kivempaa vaan onnistua  . Liikkeestä istumista tehtiin myös. Joten olihan siinä sitä..

Pikku-pallero Lalli oli myös hallilla. Aika sulkku ja jotenkin hyvin vahvan ja voimakkaan näköinen tappijalka . Suloinenhan se oli, ei siitä mihinkään pääse!