Näin on jälleen yksi vuosi elämästä ohitettu.. Ja uusi onneksi edessä. Vuosi 2009 toi mukanaan yhtä sun toista, niin onnellisia hetkiä kuin sitten niitä todellisia mustiakin aikoja.

Koirarintamalla tietysti suurin asia oli Tuplan tuleminen perheeseemme. Tuplan tuloa olin jo miettinyt pitkään, en vain osannut "päättää" (+ saankokaan pentua!) mistä pentueesta sen haluaisin. Sinan pentu sen ei kaiketi ihan alkujaan pitänyt olla, mutta mitä enemmän asiaa tuumiin ja pohdin niin alkoikin näyttää siltä, että Tuplahan voisikin olla Sinan poika.. Ja kuinka onnekas olinkaan, kun Tuplan kotiin sitten lopulta sain! En vaihtaisi sitä mihinkään enkä kehenkään!

Muutoin koiramaisissa merkeissä vuosi oli tietysti  vaikea Viskin sairasteluiden vuoksi. Koulareita saatiin EK2, EK3 ja JK2. Mutta monta muutakin toivetta vuodelle oli vaan minkäs teet... Huhtikuusta kesäkuuhun Viski oli käytännössä kokokaan sairaslomalla. Heinä-elokuussa kisattiin ja sitten taas sairasteltiin koko loppuvuosi. Eihän tämän näin pitänyt mennä.

Syyskuun 10.päivä olikin sitten melkoinen musta päivä, kun Jounin onnettomuus tapahtui. Siinä parantumisprosessissa ollaan nähty monta vaikeaa todella vaikeaa hetkeä, mutta mikä tärkeintä - hengissä ja liikkuu omin voimin. Vieläkään ei Jouni kävele normaalisti eikä vasen käsi toimi kuten pitäisi. Kuntoutus etenee kuitenkin pala kerrallaan ja ainakin käsi näyttäisi reagoivan jumppaamiseen hyvin. Jalan suhteen, erityisesti kantapään kanssa, kaikki on vielä vähän epäselvää. 

Mutta joka tapauksessa vuosi 2009 on ollut täynnä elämää, iloa ja välillä suruakin. Olen vaihtanut tässä hässäkässä työpaikkaakin - tosin jo alkuvuodesta, ja nautin työstäni ja läheisistä työkavereistani ihan täysin siemauksin! Tietenkään en voi sanoa ettenkö yhtään päivää kuluneesta vuodesta vaihtaisi pois, mutta kaikella on tarkoituksensa. Sanotaan. Ja siihen uskon.  

Hyvää Tulevaa Vuotta kaikille ystävilleni - olette olleet meille äärimmäisen tärkeitä kuluneen vuoden aikana - LÄMMIN KIITOS avusta, tuesta, treeniseurasta - kaikesta!