Vaikkei pitäisi valittaa, että on kunnon ihana talvi niin valitan silti. Tänään meinasi nimittäin taas tulla melkoinen syväjäädytys, kun olin Ylökkin bh-kurssia vetämässä ja lisäksi vähän puuhastelin omien kanssa..hrrrhh.. Sormet on kovilla, varsinkin jos yrittää vähänkään jotain namipalkkausta...

Ensin Tupla teki kapulan nostoja - nyt hoksaa idean jo samantein ja tekee nostoja nopsaan. Myös pari luovutusasennon vahvistamista, nämäkin hyvin. Sitten seuraamista, jota tänään tehtiin jopa pikku pätkiä ilman namiapua - vuuhuu! Ja namilla vahvistettiin vasempaan käännöksiä, jotka vieläkin meinaa vähän olla hukassa. Sitten tehtiin myös kaikki jäävät. Maahanmenossa tekee vauhdikkasti, mutta meinaa jäädä pylly helposti ylös, joten täytyy olla nyt tarkkana. Seisomiset onnistui jotenkin sinne päin jo sivultakin tänään.

Kurssin lopuksi Tupla tuli juoksuisen Usvan pariksi ilmoittautumiseen - hyvin, vaikka oltiin aika lähekkäin. Enpä sitä pelännytkään, että Tupla kiinnostuisi Usvasta "siinä mielessä" vaan lähinnä siksi oli hyvä, ettei yrittänyt purra tai hyökkiä . Tehtiin myös yksi luoksetulo ja vähän leikittiin, että Usva sai meistä häiriötä paikalla oloon.